کتابخانه پستی گچساران

این مرکز از سال 1378 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در  آبان ماه ،مصادف با  هفته کتاب این مرکز با امانت و ارسال کتاب و آشنایی کودکان و نوجوانان روستایی با فعالیتهای فرهنگی هنری ادبی شروع بکار کرد . کلیه فعالیتها در این مرکز بصورت غیرحضوری و از طریق پست انجام می گیرد



خدمات مرکز :

 

امانت و ارسال کتاب به روستاها

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی بصور غیر حضوری

اجرای فعالیتهای هنری و ادبی بصورت غیر حضوریو از راه دور

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق 25 متری واقع در مرکز2 کانون گچساران

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

هر روز از ساعت 30/7 صبح تا14 ظهر

پرسنل :

 

یک نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

گچساران پانصد دستگاه – مستقیم کوچه5 جنب حسینیه شهدا – مرکز فرهنگی هنری شماره2 کانون گچساران

تلفن :

 

32336796 – 32337145

مسئول مرکز :

 

اقای عرفان قرقانی پور


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1400/03/08 - 11:00
  • تعداد بازدید: 2871
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست مجازی آشنایی با «پادکست قصه‌گویی» در کانون کهگیلویه و بویراحمد

نشست مجازی آشنایی با «پادکست قصه‌گویی» با حضور علیرضا آقایی مسئول کمیته پادکست جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد ، آقایی در ابتدای این دوره‌ی مجازی که با حضور مربیان فرهنگی و اعضای دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی برگزار شد ابراز امیدواری کرد روزی برسد که پادکست قصه گویی وارد اجرا در مراحل بین‌المللی شود.

وی افزود: پادکست یک فایل صوتی مشابه برنامه‌ی رادیویی است یعنی ترکیبی از موسیقی، افکت، آرم و کلام که قابلیت انتشار در وب سایت و شبکه‌های اجتماعی را هم دارد و در آن، یک یا چند راوی، ماجرا، قصه و یا برگی از تاریخ را روایت می کنند که برای تولید این فایل‌ها از نرم افزارهای مختلف ویرایش استفاده می شود.

آقایی تصریح کرد: بخش پادکست  قصه گویی تک نفره شامل کارهایی است که ما انجام می دهیم، یعنی تاکید بر این است که یک اجرای صحنه ای را نباید به شکل پادکست اجرا کرد زیرا فضای قصه گویی صحنه ای با فضای رادیویی و شنیداری بسیار متفاوت است.

مسئول کمیته پادکست جشنواره قصه گویی خاطر نشان کرد: در قصه گویی صحنه‌ای مخاطبان ما بچه‌ها هستند یعنی تعامل و مشارکت راوی و شنونده حرف اول را می زند چون چشم در چشم مخاطب هستیم اما از آنجائی‌که در پادکست هیچ پرسش و پاسخی با مخاطب نداریم و انتقال هیجان با زبان بدن ممکن نیست باید از خلاقیت‌مان استفاده کنیم.

علیرضا آقایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تشریح جزئیات استفاده از آرم، افکت، موسیقی و کلام در تولید پادکست پرداخت و نقش انتخاب موسیقی با توجه به موضوع قصه را در تولید پادکست بسیار مهم عنوان کرد.

ثبت نام در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۵ فروردین با شعار «آینده ساختنی است» در سه محور امیدها و آرزوها، شادی‌ها و غم‌ها و ایثار و از خود گذشتگی آغاز شده است که این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می شود و علاقه مندان به شرکت در رقابت صحنه‌ای جشنواره در سه گروه سنی دختر و پسر (۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تا ۱۵ خرداد می توانند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

«پادکست قصه‌گویی» بخش جدیدی در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در دوره بیست‌وسوم این رویداد برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت