کتابخانه پستی گچساران

این مرکز از سال 1378 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در  آبان ماه ،مصادف با  هفته کتاب این مرکز با امانت و ارسال کتاب و آشنایی کودکان و نوجوانان روستایی با فعالیتهای فرهنگی هنری ادبی شروع بکار کرد . کلیه فعالیتها در این مرکز بصورت غیرحضوری و از طریق پست انجام می گیرد



خدمات مرکز :

 

امانت و ارسال کتاب به روستاها

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی بصور غیر حضوری

اجرای فعالیتهای هنری و ادبی بصورت غیر حضوریو از راه دور

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق 25 متری واقع در مرکز2 کانون گچساران

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

هر روز از ساعت 30/7 صبح تا14 ظهر

پرسنل :

 

یک نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

گچساران پانصد دستگاه – مستقیم کوچه5 جنب حسینیه شهدا – مرکز فرهنگی هنری شماره2 کانون گچساران

تلفن :

 

32336796 – 32337145

مسئول مرکز :

 

اقای عرفان قرقانی پور


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/09/12 - 13:36
  • تعداد بازدید: 66
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد:

ادغام قصه، راوی و قهرمان؛ ویژگی منحصربه‌فرد قصه‌های ایرانی است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان با تأکید بر نقش قصه‌های ایرانی و قرآنی در جهت‌دهی به ذهن کودکان و نوجوانان، «وحدت سه‌وجهی حکایت» را ویژگی متمایز قصه ایرانی خواند. از سوی دیگر، سلیمان شهبازی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، قصه‌گویی را فرصتی برای نقش‌آفرینی و تقویت عزت نفس دانست و بر ضرورت تبلیغ عملکردی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، محسن جبار نژاد در نشستی مشترک با سلیمان شهبازی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، به تشریح نقش محوری قصه و قصه‌گویی در تربیت نسل کودک و نوجوان پرداخت.

وحدت سه‌وجهی، ویژگی قصه ایرانی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان  با اشاره به جایگاه قصه در جهان ایرانی گفت: قصه و حکایت چند وجه دارد؛ خود حکایت، راوی قهرمان، که در قصه‌های ایرانی هر سه وجهی را دارند و وحدت سه‌وجهی حکایت وجود دارد.

وی در خصوص قصه‌های قرآنی نیز افزود: قصه‌های قرآنی اگر به صورت تاریخی روایت شود، تاثیری ندارد ولی وقتی قصه‌خوانی الهام‌بخش می شود که کودک قهرمان‌های قصه را در خود کشف کند و در قصه‌گویی، الهام‌بخشی مهم است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، ترویج کتاب و کتابخوانی را نیازمند آغاز از دوره کودکی دانست و اظهار کرد: کانون و کتابخانه‌ها هم‌افزا هستند. اگر قصه‌گویی در جامعه رونق پیدا کند، آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا می‌کند.

توسعه انسانی، محدود به کلاس درس نیست

در ادامه مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد تأیید این همکاری مشترک، به ابعاد گسترده‌تر توسعه انسانی اشاره کرد و گفت: توسعه انسانی در کلاس درس اتفاق نمی‌افتد. زمینه‌های مختلفی مانند عزت نفس، هویت و فضای ذهنی "من می‌توانم" باید برای مخاطب فراهم شود.

سلیمان شهبازی قصه‌گویی را بستری برای مشارکت کودکان دانست و تصریح کرد: قصه‌گویی فرصتی است برای اینکه بچه‌ها نقش داشته باشند. در این مسیر، تبلیغ عملکردی مهم است.

بر اساس این گزارش، همکاری و هم‌افزایی بین کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و کتابخانه‌های عمومی استان، با محوریت ترویج قصه‌گویی و کتابخوانی در راستای طرح " هم‌قصه" به عنوان یک راهبرد کلان در دستور کار قرار گرفته است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت