مرکز فرهنگی هنری لنده 

این مرکز از سال 1387فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

اجرای نمایش های عروسکی

بخش های مرکز :

 

دارای  یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، ،

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن آمفی تئاتر /  یک کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی /

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری -1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و1000تومان مجازی


نشانی :

 

خیابان دادگاه/ جنب کلینیک دکترکاظمی

تلفن :

 

تلفن :  07432464483

مسئول مرکز :

 

خانم  سکینه عسکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1402/07/18 - 08:11
  • تعداد بازدید: 578
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:

نشست آموزشی اصول تغذیه و بهداشت در کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد

نشست آموزشی «اصول تغذیه و بهداشت» با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ویژه کارکنان، مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان کهگیلویه و بویراحمد ، نشست آموزشی «اصول تغذیه و بهداشت» با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و با حضور جانمحمد ملک زاده  دکترای تغذیه ، پیش از ظهر دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲، به مناسبت هفته ملی کودک به‌صورت حضوری با هدف افزایش سطح علمی و دانش و ارتقاء سلامت و بهداشت کارکنان برای تمامی کارشناسان، مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد.

ملک زاده  ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کانونی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در تداوم برنامه‌های پیشگیرانه بر نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان سرطان، تأکید و اظهار کرد: شیوه‌ی زندگی و عادت‌های تغذیه‌ای ناسالم، سهم مهمی در بروز سرطان دارد و مصرف برخی از مواد غذایی مانند میوه‌ها و سبزیجات تازه و فیبرها از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه افزود: نوع و مقدار پروتئین غذایی، سهم چربی‌های اشباع و چربی‌های غیراشباع و هم‌چنین نوع آماده‌کردن این مواد از عوامل غذایی هستند که می‌توانند در کاهش و یا افزایش بروز بیماری سرطان مؤثر باشند.

کارشناس تغذیه در بخش دیگری از سخنانش، علل یک‌سوم سرطان‌ها را تغذیه نامناسب عنوان و اظهار کرد: عوامل تغذیه‌ای در پیشگیری از سرطان‌ها و بیماری‌ها  نقش اساسی دارند  وعدم فعالیت بدنی، التهاب‌های مزمن، چاقی، مصرف الکل، رژیم غذایی نامناسب، آلوده‌کننده‌های محیطی و غذاهایی با نمک بالا از عوامل مهم محرک سرطان به‌شمار می‌روند.

وی به چاقی در کودکان و بروز بیماری‌ها اشاره کرد و از مسوولان و مربیان خواست تا مضرات چاقی را در قالب فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی هنری کودکانه برای کودکان مراکز فرهنگی هنری بازگو کنند. 

 گفتنی است ۱۵ الی ۲۱ مهر با نام هفته ملی کودک نامگذاری شده است. 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت