مرکز فرهنگی هنری شماره یک  گپساران

 

این مرکز از سال 1364 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال 92 ، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و

تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید مجتبی موسوی نام گذاری شد



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری ،ادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی (شعر و داستان)

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج تایم صبح پسران  روز های فرد صبح دختران 

پرسنل :

 

۵ مربی - ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات-یک نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

گچساران.پارک شهرداری .جنب مدرسه 12 فروردین

تلفن :

 

تلفن :  07432223811

مسئول مرکز :

 

آقای پرویز شاکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/01/20 - 09:58
  • تعداد بازدید: 186
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حمایت همه جانبه فرمانداری بویراحمد از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

فرماندار شهرستان بویراحمد در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد از حمایت همه جانبه این فرمانداری از کانون پرورش فکری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد،در نشستی که به منظور بررسی چالش‌ها و فرصت‌های حوزه کودکان و نوجوانان در شهرستان بویراحمد برگزار شد، منوچهر محمدی، فرماندار این شهرستان، بر اهمیت تربیت کودکان و نوجوانان به عنوان مطالبه‌گران، پرسشگران و کنشگران تأکید کرد.

او گفت: تربیت نسل آینده باید در دستور کار قرار گیرد. ما نیازمند کودکانی هستیم که بتوانند به خوبی از حقوق خود دفاع کنند و در جامعه فعال باشند.

همچنین، توجه به حاشیه شهرها و نیازهای خاص آن‌ها از دیگر نکات مورد تأکید فرماندار بود.

در ادامه، سلیمان شهبازی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، گزارشی از عملکرد یکساله کانون ارائه داد و به اهمیت تربیت نسل آینده اشاره کرد.

او بیان کرد: ما باید فضایی ایجاد کنیم که کودکان و نوجوانان بتوانند به عنوان مطالبه‌گران و پرسشگران در جامعه نقش‌آفرینی کنند.

شهبازی همچنین به تعریف پیوست فرهنگی برای برنامه‌ها اشاره کرد و بر ضرورت ایجاد فضاهای آموزشی ، مهارتی و تفریحی مناسب برای خانواده‌ها تأکید کرد.

وی بیان داشت: یکی از سیاست های ما در سال ۱۴۰۴ خانواده محوری خواهد و باور داریم با همراهی خانواده ها می توان طراحی خوبی برای آینده کودکان و نوجوانان عزیز داشته باشیم.

او گفت: پارک‌ها و فضاهای تفریحی باید به عنوان مکان‌هایی برای تعامل اجتماعی و تفریح خانواده‌ها در نظر گرفته شوند.

این دیدار نشان‌دهنده عزم و اراده مسئولان برای فراهم کردن شرایط مناسب برای رشد و شکوفایی کودکان و نوجوانان در شهرستان بویراحمد است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت