مرکز فرهنگی هنری شماره یک  گپساران

 

این مرکز از سال 1364 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال 92 ، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و

تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید مجتبی موسوی نام گذاری شد



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری ،ادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی (شعر و داستان)

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج تایم صبح پسران  روز های فرد صبح دختران 

پرسنل :

 

۵ مربی - ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات-یک نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

گچساران.پارک شهرداری .جنب مدرسه 12 فروردین

تلفن :

 

تلفن :  07432223811

مسئول مرکز :

 

آقای پرویز شاکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/10/12 - 12:52
  • تعداد بازدید: 213
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بهره‌مندی کودکان‌ونوجوانان جامعه هدف سازمان بهزیستی از خدمات کانون پرورش فکری

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه مشترک همکاری و تعامل فرهنگی و هنری بهزیستی استان با کانون پرورش فکری افزایش می‌یابد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه مشترک همکاری و تعامل فرهنگی و هنری بهزیستی استان با کانون پرورش فکری افزایش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، سلیمان شهبازی در نشست مشترک با سازمان بهزیستی افزود: در راستای همکاری‌های فرهنگی و هنری و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و امکانات بالقوه تفاهم‌نامه همکاری بین دو اداره کل در استان کهگیلویه و بویراحمد منعقد شد.

وی افزود: براساس این تفاهم‌نامه  بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای گسترش حمایتی، آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌ریزی بر آموزش کودکان و نوجوانان جامعه هدف دو نهاد همکاری خواهند کرد.

شهبازی با اشاره به مفاد این تفاهم نامه بیان کرد: اجرای برنامه‌های مشترک به منظور افزایش مهارت و دانش زندگی برای کودکان و نوجوانان و فراهم کردن امکان عضویت کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه در مراکز فراگیر از جمله تعهدات در قالب این تفاهم‌نامه است.

مدیرکل سازمان بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه تلاش برای پیشبرد اهداف تربیتی و آموزشی در هر دو ارگان از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است، تصریح کرد: بهرمندی از امکانات بالقوه یکدیگر و تعامل برای حضور کارشناس از سوی بهزیستی برای آموزش مربیان ویژه کودکان استثنایی در مراکز کانون ، استفاده از ظرفیت های مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جهت ارتقاء مهارت‌های کودکان کار و مناطق حاشیه‌نشین نیز مسائل مطرح شده در این نشست بود.

اسماعیل دامیار با تاکید بر تحقق و اجرای تمامی موارد متعهد شده از سوی دو طرف بیان کرد: امیدواریم دو ارگان با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات گام برداشته و زمینه برای توسعه فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترک را بیش از گذشته فراهم کنند.

وی با اشاره به نقاط مشترک بهزیستی و کانون پرورش فکری در حوزه کودکان و نوجوانان به برنامه‌ها و فعالیت‌های دو نهاد خواستار همکاری بیش از پیش و برقراری تعامل‌های  سازنده در حوزه کودکان و نوجوان بین این دو نهاد شد.

این مقام مسوول با اعلام آمادگی در خصوص برگزاری دوره‌های آموزش مهارت‌های زندگی ویژه مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، از مدیرکل کانون خواست با همکاری و تعامل با بهزیستی در برگزاری برنامه‌های خلاقانه از جمله برگزاری کارگاه آموزشی و مهارت‌های زندگی ، توسعه خدمات به کودکان با نیازهای ویژه ، ثبت نام رایگان کودکان بد سرپرست و شبه‌خانواده در کتابخانه‌ها و فعالیت‌های کانون در راستای توسعه خلاق و شکوفایی استعدادهای آینده‌سازان کشور بیش از پیش کوشا باشند.

بهره‌مندی کودکان‌ونوجوانان جامعه هدف سازمان بهزیستی از خدمات کانون پرورش فکری

بهره‌مندی کودکان‌ونوجوانان جامعه هدف سازمان بهزیستی از خدمات کانون پرورش فکری

بهره‌مندی کودکان‌ونوجوانان جامعه هدف سازمان بهزیستی از خدمات کانون پرورش فکری

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت