مرکز فرهنگی هنری شماره  دو گپساران

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در مهر ماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی افتتاح گردید.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

اجرای فعالیت های کتاب و کتاب خوانی

اجرای فعالیت های قصه گویی نمایشنامه خوانی رادیویی

اجرای فعالیت های نوشتن خلاق و شعر و داستان

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان ثابت ، سالن آمفی تئاتر ،و مرکز پستی و مرکز سیارروستایی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر  / 2 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه سرود/کارگاه بازیگری/کارگاه شعر و داستان

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7صبح الی  30/13ظهر/ روزهای فرد دختر و روز های زوج پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر مربی هنری –  1نفر مربی ادبی - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

پانصد دستگاه کوچه پنجم جنب حسینیه شهدا(شادگانی ها)مرکز فرهنگی هنری شماره 2

تلفن :

 

تلفن :  33326796

مسئول مرکز :

 

خانم فلاحی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/09/11 - 14:25
  • تعداد بازدید: 289
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد؛

نواختن زنگ پژوهش در یاسوج

زنگ هفته پژوهش با همکاری کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در مدرسه سپردانش یاسوج نواخته شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با هفته پژوهش "زنگ پژوهش"با حضور مدیرکل و کارشناسان کانون استان در مدرسه سپهردانش یاسوج نواخته شد. 

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز در این مراسم ضمن تبریک و گرامیداشت هفته پژوهش گفت: ایجاد موج محقق پرور در مدارس وجود دارد، باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که برای پیدا کردن پاسخ سوالات خود به تحقیق و پژوهش متوسل شوند.

سلیمان شهبازی افزود: پژوهش باید باعث خودباوری شود و پاسخی برای پرسش‌ها باشد و امروز آموزش مهارت محور را شاهد هستیم.

وی در بخش دیگری از سختان خود به مدیریت فضای مجازی میان نوجوانان پرداخت و اظهار داشت: استفاده از تکنولوژی، فناوری دیجیتال و دنیای مجازی به بخش عادی زندگی اکثر نوجوانان تبدیل شده و حتی جزء جدا نشدنی زندگی خود ما نیز هست. همان طور که خود ما نیز از این وسایل استفاده می‌کنیم، نمی‌توانیم فرزندان خود را از آن محروم کنیم. بنابراین وظیفه‌ی ما این خواهد بود تا استفاده درست و متعادل از کامپیوتر ، تبلت، گوشی و دنیای مجازی را به بیاموزیم.

مدیرکل کانون تصریح کرد: برای این که فناوری‌های دیجیتال تبدیل به بخشی از سبک زندگی سالم نوجوان ما شود، ابتدا باید بدانیم می‌توانند چه تاثیراتی بر آن‌ها بگذارند و چطور می‌توان تاثیرات منفی را به حداقل رساند، سپس به دنبال متعادل کردن استفاده بچه‌ها از این ابزارها و مدیریت زمان در آن‌ها باشیم.

شهبازی خطاب به والدین گفت: به عنوان یک والد، باید بدانید فناوری‌های دیجیتال چگونه کار می‌کنند و در دنیای مجازی و آنلاین چه می‌گذرد. هرچه بیشتر درگیر کارهایی باشید که فرزندانتان در فضای آنلاین انجام می‌دهند، راحت‌تر می‌توانید احترامشان را جلب کنید، آن‌ها را راهنمایی کنید و بر کارهایی که در دنیای دیجیتال انجام می‌دهند، تأثیر بگذارید.

گفتنی است در پایان این نشست علاوه بر پرسش و پاسخ زنگ هفته پژوهش در مدرسه دخترانه سپهر دانش نواخته شد. 

نواختن زنگ پژوهش در یاسوج

نواختن زنگ پژوهش در یاسوج

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت