مرکز فرهنگی هنری شماره  دو گپساران

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در مهر ماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی افتتاح گردید.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

اجرای فعالیت های کتاب و کتاب خوانی

اجرای فعالیت های قصه گویی نمایشنامه خوانی رادیویی

اجرای فعالیت های نوشتن خلاق و شعر و داستان

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان ثابت ، سالن آمفی تئاتر ،و مرکز پستی و مرکز سیارروستایی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر  / 2 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه سرود/کارگاه بازیگری/کارگاه شعر و داستان

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7صبح الی  30/13ظهر/ روزهای فرد دختر و روز های زوج پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر مربی هنری –  1نفر مربی ادبی - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

پانصد دستگاه کوچه پنجم جنب حسینیه شهدا(شادگانی ها)مرکز فرهنگی هنری شماره 2

تلفن :

 

تلفن :  33326796

مسئول مرکز :

 

خانم فلاحی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/05/25 - 06:13
  • تعداد بازدید: 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست آموزشی«اقدام پژوهی» در کانون پرورش فکری کهگیلویه‌وبویراحمد برگزاتر شد

نشست آموزشی اقدام‌پژوهی با حضور کارشناسان ، مسوولان و مربیان مراکز کانون کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، این نشست‌ با هدف توسعه و ترویج فعالیت اقدام‌پژوهی با حضور مربیان علاقه‌مند برگزار شد.

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان و مدرس این دوره فعالیت اقدام پژوهی یکی از اقدامات موثر در شناسایی نیازهای  مرتبط با فعالیت‌های مراکز فرهنگی هنری کانون دانست و گفت: این روش به مربیان کمک می‌کند تا با بررسی و تحلیل وضعیت موجود و شناسایی نیازهای اعضا، اقداماتی مؤثر برای بهبود فرآیند یاددهی و یادگیری انجام دهند. از آنجایی که کانون‌های پرورش فکری به پرورش خلاقیت و تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان می‌پردازند، استفاده از اقدام پژوهی می‌تواند به کشف و توسعه روش‌های نوآورانه آموزشی منجر شود.

دکتر امان الله ظفری افزود:یکی دیگر از ضرورت‌های اقدام پژوهی در کانون پرورش فکری، توجه به ویژگی‌های خاص کودکان و نوجوانان است. این گروه سنی به دلیل نیازهای ویژه‌ای که دارند، نیازمند رویکردهای آموزشی متناسب با سن و ویژگی‌های شخصیتی‌شان هستند.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، اقدام پژوهی به تقویت ارتباط بین مربیان و والدین نیز می‌انجامد. با بررسی و تجزیه و تحلیل تجربیات و نظرات والدین، می‌توان نیازها و انتظارات آن‌ها را بهتر شناسایی کرد و با همکاری آنها، برنامه‌های آموزشی مناسبی طراحی نمود. این همکاری نه تنها به بهبود کیفیت آموزشی کمک می‌کند، بلکه موجب ایجاد یک فضای یادگیری مثبت و حمایتی برای کودکان و نوجوانان می‌شود.

در این نشست مربیان و کارکنان علاوه بر آشنایی با مساله‌یابی و انتخاب موضوع، با مراحل اقدام پژوهی اعم از گردآوری اطلاعات( شواهد)، ارایه راهکارها و اجرای آنها، تجزیه و تحلیل شواهد و نتیجه گیری نهایی، آشنا شدند و اصول لازم برای نگارش گزارش اقدام پژوهی را آموختند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت