مرکز فرهنگی هنری شماره  دو گپساران

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در مهر ماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی افتتاح گردید.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

اجرای فعالیت های کتاب و کتاب خوانی

اجرای فعالیت های قصه گویی نمایشنامه خوانی رادیویی

اجرای فعالیت های نوشتن خلاق و شعر و داستان

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان ثابت ، سالن آمفی تئاتر ،و مرکز پستی و مرکز سیارروستایی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر  / 2 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه سرود/کارگاه بازیگری/کارگاه شعر و داستان

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7صبح الی  30/13ظهر/ روزهای فرد دختر و روز های زوج پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر مربی هنری –  1نفر مربی ادبی - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

پانصد دستگاه کوچه پنجم جنب حسینیه شهدا(شادگانی ها)مرکز فرهنگی هنری شماره 2

تلفن :

 

تلفن :  33326796

مسئول مرکز :

 

خانم فلاحی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/09/17 - 10:38
  • تعداد بازدید: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح «کرامت»با قصه‌گویی در ۲۳ محله استان کلید خورد / بسیج دانش‌آموزی و سپاه پشتیبان اجرا

معاون اجتماعی سپاه فتح استان از بسیج دانش‌آموزی به عنوان بازوی اجرایی برنامه‌های فرهنگی در «محلات کرامت» نام برد. همزمان، جشنواره قصه‌گویی امسال با تمرکز بر مخاطبان همین محلات برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، در نشست هماهنگی طرح محلات کرامت، حجت‌الله عباسی، معاون اجتماعی سپاه فتح استان، با اشاره به نقش محوری بسیج دانش‌آموزی گفت: بسیج دانش‌آموزی پای کار است. هدف ما طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی اثربخش برای محلات است تا بتوانیم ظرفیت‌های هر محله را معرفی و شکوفا کنیم.

وی با تأکید بر لزوم تداوم برنامه‌ها افزود: این اقدامات باید بسامد اجتماعی داشته باشند؛ یعنی مستمر و تأثیرگذار باشند تا به ظرفیت‌آفرینی پایدار در جامعه منجر شوند. طرح محلات کرامت بستری برای همین هدف است.

در ادامه، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری و دبیر جشنواره قصه‌گویی، درباره هم‌پوشانی این جشنواره با طرح محلات کرامت اعلام کرد: «جشنواره قصه‌گویی امسال با تمرکز بر «مخاطب‌محوری» در حوزه طرح محلات کرامت اجرا خواهد شد. این طرح در ۲۳ محله در سطح استان و به‌طور خاص در ۵ محله شهر یاسوج متمرکز است.

شهبازی با قدردانی از همراهی نهادهای اجرایی گفت: خوشبختانه سپاه و سایر دستگاه‌های اجرایی به‌صورت جدی پای کار هستند. این هم‌کاری بین‌دستگاهی، امکان اجرای عمیق‌تر و گسترده‌تر برنامه‌های فرهنگی مانند قصه‌گویی را فراهم می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قصه، زبانی مشترک و مؤثر برای انتقال مفاهیم فرهنگی و تربیتی است. تمرکز بر محلات به‌ویژه در قالب طرح محلات کرامت، به ما کمک می‌کند تا مستقیم‌تر با مخاطبان به‌ویژه کودکان و نوجوانان ارتباط برقرار کنیم.

این نشست با توافق بر هماهنگی بیشتر بین نهادهای فرهنگی و اجرایی استان برای عملیاتی‌کردن برنامه‌های مشترک در محلات پایان یافت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت