مرکز فرهنگی هنری شماره یک یاسوج 

این مرکز از سال 1376 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در این مرکز فرهنگی هنری کانون علاوه بر ارائه خدمات کتابداری مانند فراهم سازی امکان مطالعه و امانت کتاب، فعالیت های جانبی فرهنگی، هنری و ادبی نیز به کودکان و نوجوانان  4-22  ساله ارائه می دهد



خدمات مرکز :

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال  ، اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی  ،  برگزاری  کارگاه ادبی برای اعضای 6 تا 18اجرای کلاس های بر خط استانی  ،  در این مرکز اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای محوطه ی کتابخانه  سالن آمفی تئاتر، کلاس سفال کلاس نقاشی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :  

مرکز در دو شیفت از 7.30 صبح الی 17 عصر / روزهای فرد :  صبح دختر  و عصر پسر /روزهای زوج:  صبح پسر و عصر دختر

پرسنل :

 

3مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات -1 نیروی ادبی پاره وقت

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج جنب صدا و سیما - پارک کودک - کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تلفن :

 

تلفن :  07433220154 داخلی 22

مسئول مرکز :

 

ماندانا علیزاده سی سخت


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/02/28 - 13:58
  • تعداد بازدید: 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیانیه هیئت داوران مرحله استانی جشنواره ملی هنرهای نمایشی در یاسوج:

هنرنمایی دلچسب بخش فراگیر نقطه عطف این جشنواره بود

وحید محمدخانی در بیانیه مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان حضور بخش فراگیر و هنرنمایی دلچسب این نوجوانان را نقطه عطف این جشنواره عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، وحید محمدخانی داور و دبیر اجرایی مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی با ارسال بیانیه هیئت داوران را چنین عنوان کرد: 

 از آن زمان که انسان نخستین به شکار رفت از زبان فصیحی برخوردار نبود و تنها راه انتقال آن نمایش‌گری خاطراتشان بود تا در گرماگرم حلقه پیوندهای خانوادگی کنار آتش ،کودکان از سرگرمی محدود زمانه خویش محروم نباشند . حال با نگاهی به مسیر طی شده‌ی نیاکانمان تا کنون باید از خودمان پرسید ما برای فرزندانمان چه کرده‌ایم ؟؟ ایران سرزمین پهناور هزار هنر است که نمایش ریشه‌ی عمیقی در تار و پود فرهنگ عامه‌ی مردم دارد . توانمندان عرصه‌ی نمایش محدویتی را سد راه خود نمی بینند و گاهی حتی خیابان هم صحنه است . ابزار و زیر ساخت سرگرمی‌های کودکانه محدود و استعدادها و توانایی‌ها آنها بی‌انتها .

اینک با از سر گذراندن تجربیات خویش و پذیرفتن چرخه دائمی داوری هنر بر آنیم تا با نگاهی دلسوزانه آثار فرزندان هم استانی را با معرفی افراد برتر قضاوت کنیم . توجه به آثار بومی و محلی و قصه‌های فولک نوید بخش غنای داستانی جغرافیای استان‌مان بود که با روایت شیرینش دلنواز بود . آموزش‌های اصولی و تکنیکی حلقه مفقوده اجراها بود و امیدواریم در یک روند درست شاهد ارتقای صحیح آن در جشنواره‌ی بعدی باشیم .

حضور بخش فراگیر در این جشنواره و تماشای هنرنمایی آنها بسیار دلچسب بود و از این جایگاه به آنها خدا قوت می گوییم و آرزومندیم در عرصه های آتی بدرخشند .

آنچه بیشتر حرف دل است سخنی با مسئولین است ؛

مسئولیت پذیری شما در برابر ایجاد بستر و حمایت های شما نباید کوتاه مدت و با چشم‌اندازی محدود باشد بلکه کوشش شما ممکن است نتیجه‌ی بلند مدت و در سال‌های پیش رو ثمربخش باشد پس از شما تقاضا می‌شود از هنر نمایش کودک و نوجوان این استان حمایت چندبرابری داشته باشید .

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت