مرکز فرهنگی هنری شماره دو یاسوج  

 

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم،قصه گویی

بخش های مرکز :

 

دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان، کارگاه نقاشی،کارگاه سفال، کارگاه قصه گویی

امکانات ویژه مرکز :

 

یک سالن مطالعه کودک ونوجوان ،

امکانات کارگاهی :   سالن مطالعه وسه کلاس که کارگاه های نقاشی سفال وقصه گویی در آنجا برگزار میگردد

خدمات فراگیر :

 

ندارد

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز دردوشفیت مشغول به کارمی باشدشیفت صبح ازساعت30/7الی30/13وشیفت عصرازساعت11الی17عصرمی باشد

پرسنل :

 

یک مربی مسئول ویک مربی فرهنگی یک مربی ادبی ویک مربی هنری

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج شهرک امام حسین(ع)خیابان لقمان حکیم روبروی پلی کلینیک تامین اجتماعی

تلفن :

 

074-33380475

مسئول مرکز :

 

فاطمه رست


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


 

  • 1404/10/10 - 10:47
  • تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
هم‌اندیشی برای اعتکاف دانش‌آموزان:

همکاری ستاد امر به معروف و کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان در نشستی مشترک، به بررسی برنامه‌ریزی و همکاری درخصوص برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی پرداختند و بر تعامل نزدیک برای اجرای این برنامه تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد در این نشست که به منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی مشترک برای اعتکاف دانش‌آموزان استان برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین پیش‌قدم دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، و سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بر ضرورت توجه به رشد معنوی و فرهنگی نسل کودک و نوجوان تأکید کردند.

حجت‌الاسلام پیش قدم در این دیدار اظهار داشت: اعتکاف دانش‌آموزی فرصت ارزشمندی برای تقویت معنویت و خودسازی نسل نوجوان است. ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر برآنیم تا با همکاری نهادهای فرهنگی مانند کانون پرورش فکری، فضایی مناسب و مطلوب برای این برنامه معنوی فراهم آوریم. هدف ما این است که دانش‌آموزان در کنار بهره‌گیری از برنامه‌های عبادی، از آموزش‌های اخلاقی و فرهنگی نیز بهره‌مند شوند.

وی در ادامه افزود:این برنامه می‌تواند با ارائه محتوای جذاب و متنوع، زمینه‌ساز رشد فکری و معنوی دانش‌آموزان شود. ما امیدواریم با همکاری کانون پرورش فکری، اعتکاف امسال به یک رویداد تأثیرگذار و ماندگار در سطح استان تبدیل شود.

سلیمان شهبازی نیز در این نشست بیان کرد:کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با داشتن ظرفیت‌های گسترده فرهنگی، هنری و آموزشی، آماده است تا در طراحی و اجرای برنامه‌های جنبی اعتکاف دانش‌آموزی مشارکت کند. ما معتقدیم تلفیق برنامه‌های معنوی با فعالیت‌های خلاقانه می‌تواند تأثیر عمیق‌تری بر نوجوانان داشته باشد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان تأکید کرد:با استفاده از امکانات مراکز فرهنگی کانون و خلاقیت مربیان، می‌توانیم برنامه‌هایی چون نشست‌های کتاب‌خوانی، کارگاه‌های هنری و نمایش‌های آموزشی را در کنار مراسم اعتکاف ارائه دهیم تا دانش‌آموزان در محیطی پویا و نشاط‌آور، هم از لحاظ معنوی و هم فرهنگی غنی شوند.

در پایان این نشست، طرفین بر همکاری و تعامل نزدیک برای برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی تأکید کردند و متعهد شدند با به‌کارگیری ظرفیت‌های مشترک، برنامه‌ریزی منسجم و ارائه محتوای غنی فرهنگی و معنوی، فضایی پویا و اثرگذار برای دانش‌آموزان استان فراهم آورند. این همکاری می‌تواند الگویی برای تعامل مثبت نهادهای فرهنگی و دینی در جهت رشد همه‌جانبه نسل نوجوان باشد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت