مرکز فرهنگی هنری شماره دو یاسوج  

 

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم،قصه گویی

بخش های مرکز :

 

دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان، کارگاه نقاشی،کارگاه سفال، کارگاه قصه گویی

امکانات ویژه مرکز :

 

یک سالن مطالعه کودک ونوجوان ،

امکانات کارگاهی :   سالن مطالعه وسه کلاس که کارگاه های نقاشی سفال وقصه گویی در آنجا برگزار میگردد

خدمات فراگیر :

 

ندارد

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز دردوشفیت مشغول به کارمی باشدشیفت صبح ازساعت30/7الی30/13وشیفت عصرازساعت11الی17عصرمی باشد

پرسنل :

 

یک مربی مسئول ویک مربی فرهنگی یک مربی ادبی ویک مربی هنری

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج شهرک امام حسین(ع)خیابان لقمان حکیم روبروی پلی کلینیک تامین اجتماعی

تلفن :

 

074-33380475

مسئول مرکز :

 

فاطمه رست


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


 

  • 1404/07/16 - 09:31
  • تعداد بازدید: 81
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

درخشش نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در جشنواره منطقه‌ای شاهنامه‌خوانی

سه نوجوان بااستعداد کهگیلویه و بویراحمدی با راهیابی به مرحله نهایی نخستین جشنواره منطقه‌ای نقالی و شاهنامه‌خوانی، پرچمدار فرهنگ و ادب این خطه در میان استان‌های زاگرس‌نشین شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، سه نوجوان بااستعداد این استان با درخشش در مرحله استانی، به دور پایانی نخستین جشنواره منطقه‌ای نقالی و شاهنامه‌خوانی کودکان و نوجوانان زاگرس‌نشین (راویان زاگرس) راه یافتند.
بر این اساس، اطهر دهقان از مرکز فرهنگی هنری لنده در بخش «نقالی» با اجرای داستان پرشور «نبرد سهراب و گردآفرید»، فاطمه رمضانی از مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ یاسوج با روایت داستان «برافروختن آتش توسط کیکاوس و آزمودن سیاوش و سودابه» و فاطمه سپهر از مرکز فرهنگی هنری لیکک با قصه‌گویی داستان «گذر سیاوش از آتش»، موفق به کسب جواز حضور در مرحله نهایی این رقابت‌ها شدند.
این جشنواره با اهداف ترویج فرهنگ نقالی و شاهنامه‌خوانی، توسعه و تقویت زبان و ادبیات فارسی و معرفی متون کهن ادبی به نسل کودک و نوجوان برگزار شد. در مرحله استانی این رویداد، از بین ۵۱۲ اثر ارسالی به دبیرخانه، پس از بررسی‌های اولیه، ۲۹۱ اثر به مرحله داوری راه پیدا کردند.
داوری بخش غیرحضوری را جمعی از اساتید شامل معصومه موسویان، محمدرضا فرزین و سید رضا علوی با همراهی بنیاد فردوسی توس بر عهده داشتند که در نهایت از میان تمامی آثار، ۲۱ اثر به عنوان برگزیده نهایی برای رقابت در بخش حضوری معرفی شدند.
شایان ذکر است مرحله نهایی این جشنواره در ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴، با حضور برگزیدگان استان‌های منطقه ۳ کشور شامل: چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان، در استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت