مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/05/21 - 10:47
  • تعداد بازدید: 96
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
عضو نوجوان کهگیلویه و بویراحمدی باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی،«قاف»:

کانون بخش مهمی از شخصیت من را ساخته است

عضو نوجوان باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی، از کانون به‌عنوان یکی از دلایل رشد شخصیت و کشف استعدادهای ادبی خود نام برد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، در آستانه برگزاری دومین اردوی باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوان (قاف) با عضو ادبی کانون پرورش فکری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت و گویی ترتیب دادیم.

خودتان را معرفی بفرمایید:

فاطمه سپهر هستم، عضو مرکز فرهنگی هنری لیکک از استان کهگیلویه و بویر احمد

چگونگی آشنایی و عضویت خود را در کانون برایمان توضیح دهید؟

من اولین بار در سن ۹ سالگی همراه با مدرسه به کانون آمدم و در آن زمان دیدن این چنین فضایی برای من خارق العاده بود، مکانی که کتاب و سرگرمی و خلاقیت و عشق باهم گره می خوردند، برای من نوید بخش روزهای خوبی در آینده بود، پس درست چند روز بعد از اینکه با مدرسه آمده و خودم ثبت نام کردم.

برای تو سخت‌ترین لحظه‌ی نوشتن چه زمانی است؟

خب نوشتن یک داستان همیشه چالش برانگیز ولی شیرین است، برای من نوشتن پایان داستان در اکثر اوقات سخت به نظر می‌رسد

اولین ایدهی نوشتن داستانت از کجا آمد؟

مربی عزیزم از همان ۱۰ سالگی من را با نوشتن جدی داستان آشنا کرد و اولین ایده از دل خاطراتی که از روستای مادریم داشتم،بیرون کشیده شد و روی ورق سفید کاغذ رفت.

چند سال عضو مکاتبه ای کانون هستی؟

من تقریبا ۷ سال است که عضو مکاتبه‌ای کانون هستم

معمولا چه موقع و کجا داستان مینویسی؟

من همیشه مینویسم؛هر جایی که باشم سعی میکنم حداقل یاداشت برداری کنم، بعدا یه عده‌ی داستان برای  خودم از آن ایجاد کنم، بیشتر اوقات توی مرکز قلم به دستم و با راهنمایی مربی داستان‌های کوتاه و بلند خوبی می‌نویسم.

کتاب محبوبت چیست؟

برده‌ی رقصان

الان در حال خواندن چه کتابی هستی؟

قمار باز از داستایفسکی(فکر کنم قرار کتاب محبوبم شود)

کانون چه تاثیری در زندگی شما داشته؟

شاید باور نکنید ولی کانون بخش مهمی از شخصیت من را ساخته است، آن حس انگیزه و اعتماد بنفس و عشقی که به من از گذشته تا الان میدهد، هیچ جایی نتونستم مانند آنرا پیداکنم، من بیشتر از یک مرکز به کانون نگاه میکنم و آن را خانه‌ی خود می‌دانم.من آنجا  شکوفا شدم، فهمیدم استعدادم چیست و چقدر میتوانم توانا باشم، کانون همیشه در قبل من جای داشته و دارد و برای من عزیز و دوست داشتنی است.

پیشنهاد شما به هم سن وسالان خود برای خوب زندگی کردن و ساختن آینده ی بهتر چیست؟

کتاب بخوانند، در داستان کتاب غرق شوند و بعد از آن رویاپردازی عصرگاهی داشته باشن، دانستن تاریخ، بخشی از زندگی آنها باشد، حتما پیگیر رویاها و علاقه‌هاشون باشند و از هر امکاناتی برای رسیدن به آن یا حتی مقدمه چینی برای آن دریغ نکنند؛و در آخر حتما به کانون بیایند، چون کانون خود واقعیه مارا به نمایش میگذارد، آنچیزی که همیشه دوست داشتیم که باشیم.

چطور شد که به نوشتن علاقمند شدی؟

برای منی که همیشه عاشق نوشتن و تاریخ بودم و بچه های مدرسه هر چهارشنبه با شوق و ذوق به کلماتی که روی دفتر انشای من نوشته بودند، گوش میدادن، نوشتن همیشه جالب بود اما خب در کانون با نوشتن اصولی و صحیح آشنا شدم و روز به روز بهتر نوشتم.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت