مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/03/20 - 10:57
  • تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست فصلی مسئولان و مربیان مراکز کانون کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

نشست فصلی مسئولان و مربیان مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل کانون استان کهگیلویه و بویراحمد ، نشست فصلی مسئولان و مربیان مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار و نقاط قوت و ضعف اقدامات و فعالیت‌های اجرایی در حوزه‌های فرهنگی، هنری ،ادبی، اداری‌مالی و فرهنگی، بررسی شد.

 مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در ابتدای سخنانش ضمن بحث و گفتگو در خصوص چگونگی پیاده‌سازی نظام نامه فعالیت های تابستانه به تحلیل شعار « تابستونتوبساز» با نگاه روانشناسی و مشاوره ای پرداخت  و گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده بشر امروزی "توجه به زمان" است و زمان ثروت بی‌بدیل اما فراموش شده نسل ما می باشد.

سلیمان شهبازی افزود: چقدر شنیدیم این عبارات را ؛ وای نوروز هم تمام شد و *کاری نکردیم*! و یا  تا چشم به هم زدم تابستان هم " گذشت" ! یا امسال هم تمام شد و من "تغییر نکردم" ! فلذا با آوردن کلمه تابستان چراغ اول در "مسیر خودآگاهی" روشن می شود. 

وی با اشاره به اینکه شرط اول در اجرای هر برنامه‌ای داشتن زمانبندی دقیق می باشد عنوان کرد: این مهم در شعار «تابستونتو بساز» به خوبی دیده شده است و زیبایی کار زمانی به اوج می رسد که کودک و نوجوان را مالک زمان کرده است و هر کجا انسان احساس مالکیت کرد همان جا درخت مسئولیت ریشه می‌زند.

شهبازی اظهار داشت: از نگاه روانشناسی و مشاوره‌ای ضمیر «تو» بوی صمیمیت می‌دهد و بیانگر رابطه حسنه است و مسئولیت را مخابره و مسئولیت‌پذیری را در دل و جان مخاطب نهادینه می کند و ضمیر «تو » همیشه قبل خود ضمیر «من » را به همراه داشته است و البته استقلال به عنوان یکی از مهمترین نیازهای دوران نوجوانی را دیده است ( باآوردن فعل بساز ) و جایگاه کودک و نوجوان را به خوبی تعریف نموده است. 

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: "منِ مربی" و "تویِ کودک و نوجوان" تو بساز و*من* کنار تو هستم ، تسهیلگری می کنم تا "تو" خالق زندگی خودت باشی.

شهبازی گفت: در بخش پایانی شعار «بساز» درواقع همان مفهوم زندگی بخشِ "خودباوری ،امیدو خویشتن پنداری مثبت"می باشد که همواره مورد تاکیدمقام معظم رهبری نیز بوده است. 

وی  دادن نقش خالقیت ( بساز ) به کودکان و نوجوانان را  در مسیر درست قرار گرفتن عنوان کرد و افزود: کودک و نوجوان امروز از دنیایِ "بازیگری"(سنتی) و حتی دنیای "عاملیت" ( مدرن ) عبور کرده و وارد دنیای "خالقیت" ( پست مدرن ) یعنی دنیای ؛ نو آوری ، کشف ، خلاقیت و خودشکوفایی شده است.

در این جلسه همچنین کارشناسان نیز به بیان دیدگاه‌های حوزه‌ی کاری خود پرداختند.

مربی مسوولان و مربیان  مراکز فرهنگی هنری کانون هم در این نشست پیشنهادات خود در خصوص برنامه‌های کانون مطرح نموده و پیشنهادات خود را ارائه کردند.

تببین نظامنامه فعالیت تابستانی،خط ومشی کانون استان در راستای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های سال ۱۴۰۳ ،بررسی مشکلات و مسائل مراکز فرهنگی هنری از سوی مربی مسئولان مراکز و ارائه راهکار توسط مدیر و کارشناسان کانون استان از مسائلی بود که در این نشست بررسی شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت