مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1401/02/10 - 13:45
  • تعداد بازدید: 1706
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف تقویت فعالیت اقدام پژوهی در مراکز؛

جلسه نهاد اقدام پژوهی کانون کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

اولین نشست نهاد اقدام پژوهی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری با حضور اعضای این نهاد در راستای چگونگی تقویت فعالیت اقدام پژوهی در مراکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد بر همین اساس سید جلیل موسوی کارشناس آموزش و پژوهش استان در این نشست گزارشی از مهمترین اقدامات حوزه اقدام پژوهی را ارایه کرد و در ادامه اعضا به بیان  تجربیات و دیدگاه‌های خود در خصوص عوامل بازدارنده و عدم رغبت مربیان به اقدام پژوهی، شیوه های ایجاد انگیزه در مربیان جهت پرداختن به این مهم در جهت پیش برد و تحقق اهداف و همچنین هدایت مربیان در امر اقدام پژوهی را بیان کردند.

پس از بیان دیدگاه‌ها و نظرات همکاران کبری اخلاقی‌نیا مدیر کل کانون استان طی سخنانی از انگیزه و علاقه و همچنین آشنایی و تسلط بر چهار چوب طرح اقدام پژوهی به عنوان مهمترین عوامل موفقیت یک طرح اقدام پژوهی یاد کرد.

وی اقدام پژوهی را راه حل بسیاری از مشکلات مرکز دانست و اظهار داشت: اگر اقدام پژوهی در کنار فعالیت‌ها و مکمل کارها در مرکز قرار گیرد خروجی مراکز اعضای موفق، خلاق ، بانشاط و پرسش‌گر خواهد بود.

وی در پایان مربیان و اعضای نهاد اقدام پژوهی استان را به مطالعه نمونه‌های موفق تاکید کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت