مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1400/08/15 - 14:09
  • تعداد بازدید: 2322
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر هیأت اندیشه‌ورز استانداری از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و رییس هیأت اندیشه ورز از دستگاه‌های عضو این هیات از جمله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از حضور مؤثر در کمیته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تقدیر به‌عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در این جلسه اظهار داشت: یکی از وظایف مهم هیات اندیشه ورز استان، ایده‌سازی و نظریه و پردازی در حوزه مسائل اجتماعی و ایجاد ارتباط منطقی در بین جامعه فکری و دستگاه‌های اجرایی است و در این راستا تمام یافته‌های مربوط به ارائه گزارش‌ها، جمع بندی و به ارگان‌های مربوطه منتقل می‌شود تا به‌ نحوی از انحاء، از نتایج کارهای پژوهشی در عرصه‌های اجرایی بهره برداری لازم صورت گیرد.

 حجت الاسلام میرمحمدی افزود: هیات اندیشه ­ورز استان در شناخت و بررسی آسیب‌های اجتماعی و ارائه نکته نظرات کلیدی و علمی و پژوهشی تشکیل و نسبت به نوع آسیب، راه­کارهای علمی و عملی متناسب با آن ارائه می­شود تا ضمن بررسی و تایید، به ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه برای عملیاتی شدن ارسال گردد.

وی ادامه داد : در جهان امروز، میزان موفقیت کشورها و جامعه به میزان تاثیر آن با اتاق‌های فکری و اندیشکده ­ها مرتبط است. اندیشکده ­ها، هدایت و سیاست­گذاری­ های کلان در تمام مسائل فرهنگی، اجتماعی، علمی، اقتصادی، سیاسی و تمام مسائل کشور را برعهده دارند.

میرمحمدی با اشاره به اینکه فعالیت هیات‌های اندیشه ­ورز استانی توسط اساتید دانشگاه‌ها، روحانیون برجسته و صاحب‌نظر، نخبگان محلی، نمایندگان تشکل های مردم نهاد فعال بررسی می شود افزود: این هیات با هدف کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء توسعه اجتماعی، توسط معاون سیاسی و اجتماعی استانداری و مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری  اعضای هیات اندیشه­ ورز استانی تشکیل می گردد. .

وی ابراز داشت: هیات اندیشه­ ورز وظیفه دارد در سه مرحله اقداماتی را انجام دهد که شامل شناخت‌شناسی، ارائه راه‌حل و نظارت بر اجرا است. هیاتهای اندیشه­ ورز، با مد نظر قرار دادن مسائل اجتماعی، اهدافی را دنبال می‌کنند که دست یابی به مختصات اجتماعی با تاکید بر ویژگی­ها، فرصت­ها، تهدیدها و پتانسیل­ های محلی و بومی بر اساس مطالعات انجام گرفته در استان، پیشنهاد برنامه عمل برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، ایده ­سازی و تصمیم سازی در زمینه مسائل اجتماعی از قبیل ارتقاء سرمایه اجتماعی و تقویت مشارکت­های اجتماعی و نشاط اجتماعی از آن جمله است.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری در پایان  افزود:موضوعات مطرح شده شامل خودکشی،نزاع دسته جمعی ،طلاق ، حاشیه نشینی ،تحولات جمعیتی ، آسیب های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و راهکارهای مقابله با آن، خشونت خانگی، راهکارهای ارتقاء نشاط اجتماعی با رویکرد پر کردن اوقات فراغت،  نشاط اجتماعی در جهان، بینش های اجتماعی، فرهنگی و روان­شناختی در مورد کرونا و استرس، مدیریت و برنامه ریزی مقابله با استرس و اضطراب در دوره پاندمی کروناویروس، رسانه‌ها و کرونا: نگاهی بر کارکردها و راهبرد های رسانه­ای، بوده است.

گفتنی است:در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر از مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان دستگاه همکاری کننده هیات اندیشه ورز استانی تقدیر بعمل آمد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت