مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1400/09/30 - 08:01
  • تعداد بازدید: 2264
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دهمین نشست انجمن هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد

دهمین نشست مجازی انجمن هنرهای نمایشی ( ایده ) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با موضوع " تئوری تئاتر موزیکال کودک " برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد ، این نشست با مشارکت ۳۵ نفر از اعضا مربیان با حضور وحید محمد خانی کارگردان و مدرس تئاتر و فعال حوزه  هنرهای نمایشی برگزار شد.

   مدرس نشست به معرفی پیشینه تئاتر موزیکال در جهان و ایران پرداخت و به گونه‌های نمایش‌های آیینی و سنتی فاخر و اصیل ایرانی چون سایه بازی، لال بازی، معرکه گیری، مولودی خوانی، پری خوانی و... و بهره گیری از این آیین‌ها برای تولید نمایش‌های موزیکال اشاره کرد.

وحید محمدخانی به مناسب سازی ، باز آفرینی مناسب آیین‌ها ، استفاده از مفاهیم غنی در قالبی جدید ، بروز رسانی آنها برای کودک امروز را  برای همگام شدن با علم روز دنیا و همچنین  حفظ مفاهیم و منابع اصیل و غنی ایرانی ، اشاره کرد و افزود: حفظ این آثار ارزشمند ومعرفی آنها به نسل های جدید را به عنوان وظیفه یک هنرمند بر شمردند .

وی اظهار داشت :  مشارکت دادن کودکان در نوشتن نمایشنامه تا اجرای نهایی و هدایت اعضا در اجرای نمایش خلاق مبتنی بر شعر و بازی را مقدمه ورود اعضا به تئاتر مشارکتی است.

مدرس نشست به اهمیت نویسندگی یا انتخاب متن مناسب اشاره کرد وافزود:  نویسنده یا انتخاب‌گر نمایشنامه را فردی مکاشفه گر است و به کشف نهفته‌های متن  و توان تحلیل آن برای اجرایی موفق  باید توجه کرد.

محمدخانی  به آگاهی کارگردانی هنری و موسیقیایی  تئاتر موزیکال کودک اشاره و در این خصوص توضیحات جامعی را ارائه داد.

وی با تاکید بر این مطلب که موسیقی بخش جدا ناپذیر تئاتر موزیکال است ،  مباحث تخصصی پیرامون تئاتر موزیکال را با ارائه کاربردها و کارکردهای موسیقی توضیح  دادند.

 مدرس انجمن به عناصر مهم در ساخت موسیقی اشاره کرد و آگاهی کارگردان به این موارد را برای ساخت موسیقی مورد نظر و توجیه، همراهی و همفکری آهنگساز و یا انتخاب مناسب موسیقی تئاتر لازم و ضروری دانست.

گفتنی است: مدرس انجمن به استفاده مناسب از اشعار شاعران ایرانی و خوب گوش دادن و خوب شنیدن برای حفظ و نگهداری آنها و تاثیر آن بر رفتار اعضا اشاره کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش  به لزوم  استفاده مناسب  از عروسکهای اصیل ایرانی پهلوان کچل ،مبارک، عمو نوروز و... معرفی آنها به نسلهای جدید تاکید کرد.

در پایان نمونه هایی از تئاتر موزیکال کودک توسط رابط انجمن به اشتراک گذاشته شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت