مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/08/13 - 12:17
  • تعداد بازدید: 24
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

«ارفک» راه جدید مهربانی برای کودکان در معرض آسیب

پس از چندین سال فعالیت‌های سازمان مردم نهاد انجمن روشنگران فردای کودک (اَرفک) در حوزه کودکان در معرض آسیب، نشستی را به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد ؛کودکان بدلیل آسیب پذیری به نسبت سایرین بیشتر در معرض آسیب قرار دارند، چراکه  بدلیل ویژگیهای جسمانی و رشدی ، عموما گروه وابسته  و نیازمند به مراقبت و حمایت بزرگسالان محسوب می شوند و  به همین دلیل بیشتر در معرض مخاطره جدی نقض حقوق و  آزار و بدرفتاری قرار دارند، همه این مسائل باعث شده که بسیاری از نهادها و سازمان های مختلف داخلی و حتی بین المللی نسبت به این موضوع با حساسیت بیشتری برخورد کنند.

در حقیقت مطالعات و تجربیات میدانی فعالین این حوزه نشان می‌دهد، هیچ کودکی مصون از آزار و پدیده کودک آزاری نیست با این حال کودک آزاری در استان های محروم، محله های  فقیرنشین  با آسیب‌های اجتماعی بیشتری مواجه هستند.

در همین راستا،  پس از چندین سال فعالیت‌های سازمان مردم نهاد انجمن روشنگران فردای کودک (اَرفک) پس از چندین سال فعالیت در حوزه کودکان در معرض آسیب، نشستی را به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار کرد.

امیرسلیمان شهبازی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این نشست گفت:، خیرین مهربان و بخشنده هستند و این افتخاری بود که میزبان موسسه ارفک هستیم و فعالیت آنها کوله پشتی تزریق امید و تولید دانش در جامعه است.

وی افزود:  قصد داریم فضایی را برای  سینمای کودکان در استان در نظر بگیریم و اولین سینمای کودک ددر شهر حاشیه یاسوج راه اندازی کنیم که برای راه اندازی نیازمند کمک موسسه ارفک می باشیم.

معین کامرانی‌فر مدیرعامل موسسه ارفک در این نشست گفت: در ۱۲ استان کشور فعالیت داشتیم اما در دو استان سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد متمرکز شروع به فعالیت کردیم.

وی تاکید کرد :در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۸ هزار کوله پشتی توزیع کردیم.

وی در پایان گفت، راهکار ما صرفا مدرسه سازی نبود بلکه مدرسه داری کردیم، مدرسه عشایری شبانه روزی سرآبتاوه، مدرسه پشتکوه جلیل، مدرسه لوداب و مدرسه دیگر را در مارگون برنامه ساخت داریم و در نهایت ۸مدرسه در ۴ استان محروم کشور برای کودکان محروم در دستور کار است.

"فرزانه میرفردی" مسئول فنی موسسه کودکان کار "روزنه" و عضو همکار ارفک در خصوص فعالیت این موسسه گفت، در بحث کودکان در معرض آسیب، فعالیت های مددکاری و حمایتی دارای اهمیت است.

وی افزود، از موسسه ارفک ۷۰۰ تا ۸۰۰ کوله پشتی دریافت کردیم و بیشتر این کودکان دارای نیازمندی های مالی بودند.

میرفردی خاطر نشان کرد، کار در کودکان در شهر یاسوج غالبا  به دلیل خلا فراغتی در مادوان، بلهزار، گوشه است و تجربیات ما نشان میدهد نگاه های درآمدی در مرحله بعدی قرار دارد و این کودکان درآمدشان را در اختیار خانواده قرار نمی‌دهند.

وی تصریح کرد: این پرسه‌زنی یک چرخه آسیب می‌شود و در ادامه با مصرف دخانیات و مواد مخدر همراه می‌شود و قطع هر گونه حمایت در خیابان می‌تواند این مساله را ریشه کن کند.

 کوروش عزیزی نمایندگی سازمان ارفک در استان گفت، به لطف ارفک مهربانی جاری شد و امیدواریم استان را از محرومیت آموزشی برهانیم.

وی گفت، ما در ابتدا  فکر می‌کردیم که فعالیت‌های ارفک در حد توزیع بسته‌های معیشتی است اما در ادامه متوجه شدیم فعالیت آنها فراتر از این بوده و خدمات خوبی را ارزانی داشتند.

عزیزی تاکید کرد: دوستان زیادی بصورت گروهی در این زمینه فعالیت دارند که همه آنها نهایت تقدیر و تشکر را داریم.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت