مرکز فرهنگی هنری دهدشت 

این مرکز از سال 1373فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید دشتیان(کوچکترین شهید شهرستان کهگیلویه ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی قصه گویی

برگزاری فعالیتهای نقاشی  سفال .خوانش شعر

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

 مساحت 700 متر مربع   

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / / سالن آمفی تئاتر / / /  

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه قصه گویی/ کارگاه  پویانمایی / کارگاه داستان نویسی

خدمات  فراگیر

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از30/7 صبح الی 30/13  / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

5 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات 1 نفر نیروی ادبی .1نفر نیروی سیار روستایی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان شهید ضیایی .جنب ترمینال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت

تلفن :

 

تلفن :  07432266384

مسئول مرکز :

 

خانم  فرحناز رحیمی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/03/06 - 06:55
  • تعداد بازدید: 235
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حضور کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد در همایش بزرگ رویش امید

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد با حضور در همایش بزرگ رویش امید با موضوع جمعیت، فعالیت‌های فرهنگی هنری را برای عموم مردم به خصوص کودکان و نوجوانان معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، نمایشگاه آثار نقاشی و سفال اعضای کانون این استان به منظور معرفی استعدادها و خلاقیت‌های هنری کودکان و نوجوانان در حاشیه همایش بزرگ رویش امید برپا شد.

در این نمایشگاه، بیش از ۶۰ اثر هنری با موضوع جمعیت به نمایش درآمد که نشان‌دهنده دیدگاه‌ها و احساسات اعضا در مورد اهمیت و چالش‌های جمعیتی جامعه بود. آثار ارائه شده با رنگ‌ها و تکنیک‌های متنوع، جلوه‌ای زیبا از خلاقیت و هنر نسل آینده را به نمایش گذاشت.

حورماه خلیلی، کارشناس هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، درباره این نمایشگاه گفت: هدف ما از برپایی این نمایشگاه، نشان دادن توانمندی‌ها و استعدادهای هنری کودکان و نوجوانان است. هنر یک ابزار قوی برای بیان افکار و احساسات است و می‌تواند در آگاه‌سازی جامعه نسبت به موضوعات مهمی مانند جمعیت موثر باشد.

وی افزود: کودکان با خلق آثار هنری خود، می‌توانند دیدگاه‌های تازه‌ای را به جامعه عرضه کنند و ما به عنوان کانون، به پرورش این استعدادها و حمایت از آن‌ها افتخار می‌کنیم. مشارکت در همایش رویش امید این فرصت را فراهم کرد که آثار آنان در معرض دید قرار گیرد و ارتباطی مستقیم بین نسل کودک و نوجوان برقرار شود.

گفتنی است همایش رویش امید به مناسبت هفته ملی جمعیت از سوی آموزش و پرورش استان و با همکاری کانون پروروش فکری کودکان و نوجوانان با حضور مسئولان استانی برگزار شد. 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت