مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1399/09/03 - 10:49
  • تعداد بازدید: 3235
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در هفتمین نشست مجازی انجمن عکاسان نوجوان کانون کهگیلویه و بویراحمد مطرح شد؛

"سلف پرتره تا سلفی" در عکاسی

هفتمین نشست آموزش مجازی انجمن عکاسان نوجوان ( قاب خاطره ها )با موضوع "از سلف پرتره تا سلفی " با حضور علی خوش جام عکاس ،مدرس ،طراح گرافیک ، ۲۹ آبان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون کهگیلویه و بویراحمد ، مدرس این  نشست  مباحث مورد نظر را با معرفی تاریخچه و بررسی آثار نقاشی  هنرمندان برجسته  جهان از جمله داوینچی ،رمبراند و ونگوگ و کمال الملک در تعریف تئوری و عملی سلف پرتره آغاز و به تلفیق و تاثیر هنر نقاشی و عکاسی و تکنیک‌های تخصصی و منحصر به فرد هنرمندان را در این زمینه برشمرد .

بررسی  آثار عکاسی هنرمندان معاصر مطرح و تلفیق و ترکیب آنها و اشتراک عکس‌های مرتبط از دیگر مباحث مطرح شده توسط علی خوش جام در این نشست بود.

 رئیس گروه محترم‌هنرهای تجسمی کانون کشور نیز در این نشست خاطر نشان کرد:  نمی توان مرزی برای هنرها  قائل شد و آنچه که اثری را از دیگر آثار مجزا می کند شخصیت هنری هنرمند و دیدگاهش نسبت به جهان پیرامون است.

مامک یحیی پور افزود: در عکس سلف پرتره یا خود نگاره  می‌توانیم رابطه ای موثر بین خودمان ، دنیای پیرامون و مخاطب برقرار کنیم.  

وی  خطاب به نوجوانان تاکید داشت: با مشاهده دقیق و جستجوگر نسبت به پیرامون خود می توان آثار زیبایی را خلق کرد که بیان افکار و احساسات آنها نسبت به دنیای پیرامون آنها  باشد.

یحیی پور افزود: سلف پرتره چهره ای از شما باشد حتی اگر سلفی نباشد.

برپایی نمایشگاه  عکس سلفی اعضا با موضوع  استفاده از ماسک ، کسب تجارب جدید و کاربرد مباحث نشست مجازی   بصورت عملی از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.

رئیس گروه  هنرهای تجسمی کانون کشور ، مدیر کل محترم کانون استان،  نمایندگان انجمن عکاسی در مراکز ،کارشناسان  اداره کل کانون و اعضای فعال انجمن عکاسان نو جوان در این نشست مجازی حضور داشتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت