مرکز فرهنگی هنری شماره دو یاسوج  

 

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم،قصه گویی

بخش های مرکز :

 

دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان، کارگاه نقاشی،کارگاه سفال، کارگاه قصه گویی

امکانات ویژه مرکز :

 

یک سالن مطالعه کودک ونوجوان ،

امکانات کارگاهی :   سالن مطالعه وسه کلاس که کارگاه های نقاشی سفال وقصه گویی در آنجا برگزار میگردد

خدمات فراگیر :

 

ندارد

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز دردوشفیت مشغول به کارمی باشدشیفت صبح ازساعت30/7الی30/13وشیفت عصرازساعت11الی17عصرمی باشد

پرسنل :

 

یک مربی مسئول ویک مربی فرهنگی یک مربی ادبی ویک مربی هنری

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج شهرک امام حسین(ع)خیابان لقمان حکیم روبروی پلی کلینیک تامین اجتماعی

تلفن :

 

074-33380475

مسئول مرکز :

 

فاطمه رست


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


 

  • 1403/12/15 - 11:51
  • تعداد بازدید: 239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کسب مقام دوم کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد در اکران سیار باغ کیانوش در کشور

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد از کسب مقام دوم در اکران سیار فیلم "باغ کیانوش" در سطح کشور خبرداد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد ؛ سلیمان شهبازی، مدیر کانون استان با ابراز خوشحالی از کسب مقام دوم در اکران سیار فیلم "باغ کیانوش" در سطح کشور، اعلام کرد که این موفقیت نتیجه تلاش‌های مستمر و همکاری‌های صمیمانه تمامی اعضای کانون است.

وی افزود: که این مقام نشان‌دهنده کیفیت و محتوای غنی برنامه‌های فرهنگی و هنری در کانون پرورش فکری است

شهبازی همچنین اشاره کرد که در این اکران سیار، ۵ هزار و ۸۹۵ نفر از دانش‌آموزان در شهرهای یاسوج، باشت و مارگون به تماشای این فیلم پرداختند.

وی بیان کرد: این تعداد بازدیدکننده نشان‌دهنده علاقه و اشتیاق کودکان و نوجوانان به هنر و فرهنگ است و کانون همواره سعی در فراهم کردن فرصت‌های مناسب برای تماشای آثار هنری با کیفیت دارد.

مدیر کانون پرورش فکری استان افزود: اکران‌های سیار به عنوان یک ابزار مؤثر در ارتقای سطح فرهنگی و هنری جامعه، به ویژه در میان کودکان و نوجوانان، عمل می‌کند و این برنامه‌ها نه تنها به ترویج فرهنگ کمک می‌کند، بلکه به توسعه مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی کودکان نیز می‌انجامد.

در پایان، شهبازی از تمامی دست‌اندرکاران و همکاران آموزش و پرورش تشکر کرد و گفت: این موفقیت انگیزه‌ای برای ادامه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در سطح استان خواهد بود.
گفتنی بر این باور است که با حمایت‌های بیشتر از سوی نهادهای مربوطه، می‌توان برنامه‌های بیشتری را در آینده اجرا کرد و به رشد و شکوفایی استعدادهای نوجوانان کمک کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت