مرکز فرهنگی هنری لیکک

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید غلامیان زاده نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، ، در مساحت1295 متر مربع

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و  سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر /

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال/ کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان عادی صورت میگیرد .

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز تک شیفت / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

ا مربی مسئول . یک مربی هنری . یک مربی ادبی و خدمات

شرایط عضویت :

 

   داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

خیابان  رهبری بالاتر از کتابخانه عمومی شهر . کوچه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تلفن :

 

07432824770

مسئول مرکز :

 

خانم  سهیلا داشاب


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/10/16 - 11:18
  • تعداد بازدید: 177
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیرکل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد:

وظیفه‌ی ما پاسخ مناسب به انتظار خانواده‌هاست

مدیرکل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمدگفت: وظیفه‌ی ما پاسخ مناسب به انتظار خانواده‌هاست» بنابر این باید با شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آن‌ها خدمات شایسته‌ای را به خانواده‌ها ارائه دهیم.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد با دستور کار  برنامه‌ریزی حضور نوجوانان در اعتکاف و آسیب شناسی جشنواره قصه‌گویی با حضور کارشناسان در اداره کل کانون برگزار شد.

در این نشست که با هدف آسیب شناسی و  ارزیابی مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره‌ی بین المللی قصه گویی برگزار شد؛ اعضا با بحث و بررسی پیرامون نقاط قوت و مشکلات اجرایی ،نقطه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود را جهت برگزاری مطلوب‌تر و موثرتر جشنواره‌های آتی مطرح کردند.

مدیرکل کانون کهگیلویه و بویراحمد در این نشست ابتدا ضمن تشکر و قدردانی از عوامل اجرایی و میزبانی مربیان شهرستان دوگنبدان گفت: با توجه به این‌که در حال حاضر بخش زیادی از فعالیت‌ها به جهت شرایط فعلی جامعه در فضای مجازی برگزار می‌شود، کانون نیز در یک سال گذشته تلاش کرده تا خود را با فضای جامعه و مخاطبان همگام سازد و در این مسیر  از تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای ارتباط مناسب با مخاطبان استفاده کرده است.

سلیمان شهبازی ضمن اشاره به تاثیرات تربیتی و اخلاقی قصه‌ها،و نقش زیر ساختی این فعالیت برای دیگر برنامه‌ها درباره لزوم بیان مشکلات و آسیب‌شناسی تمام فعالیت‌ها به ویژه قصه‌گویی و بیان مشکلات موجود و راه کارها و  ایده‌های خلاق گفت « وظیفه‌ی ما پاسخ مناسب به انتظار خانواده‌هاست» بنابر این باید با شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آن‌ها خدمات شایسته‌ای را به خانواده‌ها منتقل کنیم و مربیان فرهنگی در این زمینه نقش بسیار موثری خواهند داشت.

وی با اشاره به پیش رو بودن مراسم اعتکاف تصریح کرد: در راستای ترویج فرهنگ معنوی اعتکاف، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برنامه‌هایی فرهنگی هنری ادبی را برای جذب نوجوانان به این مراسم عبادی  با هدف آشنایی هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان با ارزش‌های اعتکاف و ایجاد فضایی روحانی در ایام اعتکاف طراحی پیش بینی کرده است.

شهبازی در پایان اظهار داشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد امیدوار است با اجرای این برنامه‌ها، گامی مؤثر در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی و ایجاد فضایی مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان بردارد.

برگزاری مسابقه هنری ادبی با موضوع اعتکاف ، ارائه طرح های کاربردی در حوزه کودک و نوجوان توسط کارشناسان  از مصوبات این نشست بود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت