مرکز فرهنگی هنری شماره یک  گپساران

 

این مرکز از سال 1364 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال 92 ، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و

تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید مجتبی موسوی نام گذاری شد



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری ،ادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی (شعر و داستان)

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج تایم صبح پسران  روز های فرد صبح دختران 

پرسنل :

 

۵ مربی - ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات-یک نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

گچساران.پارک شهرداری .جنب مدرسه 12 فروردین

تلفن :

 

تلفن :  07432223811

مسئول مرکز :

 

آقای پرویز شاکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/11/22 - 14:18
  • تعداد بازدید: 137
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چهار عضو ارشد کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد در «جشن ستارگان» آموزش و پرورش تجلیل شدند

در مراسم «جشن ستارگان» آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، از چهار عضو ارشد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در جشن ستارگان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، از چهار عضو ارشد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با حضور مسوولان استانی تقدیر شد.

این دانش‌آموزان که همزمان با تحصیل، عضو فعال کانون پرورش فکری هستند، به دلیل موفقیت‌های برجسته در عرصه‌های علمی، فرهنگی و هنری شایسته تجلیل در این رویداد استانی شناخته شدند.

علیرضا تقوی ، محمدامین غارتی‌نژاد ، مرسانا مسیحی و مبین کوتاهی اعضای مرکز فرهنگی هنری لنده در این جشن تجلیل شدند.

سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به نقش مکمل این نهاد در کنار آموزش رسمی گفت: کانون پرورش فکری به دنبال کشف و شکوفایی استعدادهای نسل نوجوان در کنار تحصیل است. دیدن نام اعضای کانون در میان برگزیدگان علمی و فرهنگی استان مایه افتخار است و نشان می‌دهد فعالیت‌های فرهنگی و هنری نه‌تنها مانع موفقیت تحصیلی نمی‌شود، بلکه مسیر پیشرفت را هموارتر می‌کند.

وی افزود: این چهار عضو، نمونه‌ای از نسلی هستند که هم در مدرسه و هم در فضای خلاق کانون درخشیده‌اند. ما در کانون تلاش می‌کنیم با ارائه برنامه‌های هدفمند در حوزه‌های ادبیات، علم، هنر و فناوری، بستر این موفقیت‌های دوگانه را فراهم کنیم.

گفتنی است «جشن ستارگان» همه ساله توسط آموزش و پرورش استان با هدف تجلیل از دانش‌آموزان برتر کنکور، المپیادها، جشنواره‌های علمی و فرهنگی و نیز معلمان نمونه برگزار می‌شود. حضور پررنگ اعضای کانون پرورش فکری در این رویداد، حکایت از هم‌افزایی مؤثر میان دو نهاد تربیتی استان دارد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت