مجتمع آفرینش های فرهنگی – سیار روستایی پاتاوه

این مرکز از سال 1399 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 15 مهرماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز افتتاح شد.



خدمات مرکز :

 

امانت کتاب ویژه گوروهای سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری مسابقاب فرهنگی وهنری

برگزاری فعالیت های فرهنکی و هنری

بخش های مرکز :

 

دارای یک ماشین سیار روستایی ، کتاب خانه سیار روستایی .کتابخانه ثابت

امکانات ویژه مرکز :

 

لب تاب ویژه امانت کتاب

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7 صبح الی 30/13 ظهر 

پرسنل :

 

مربی هنری فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و به صورت رایگان  


نشانی :

 

شهرستان سی سخت .شهر پاتاوه

تلفن :

 

09371248147

مسئول مرکز :

 

آقای حسین درخواه


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/08/28 - 08:06
  • تعداد بازدید: 111
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست آنلاین اعضای کانون پرورش فکری کهگیلویه‌وبویراحمد با نویسنده کتاب «روز حمله گرگ»

در نشستی پرشور و آنلاین، نقد و بررسی کتاب «روز حمله گرگ» اثر یوسف قوجق، میزبان گفت‌وگوی صمیمانه اعضا و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه‌وبویراحمد با این نویسنده شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه‌وبویراحمد ، نشست نقد و بررسی کتاب «روز حمله گرگ» نوشته یوسف قوجق، با حضور پرشور اعضا و مربیان به صورت آنلاین برگزار شد.

در این نشست ادبی، شرکت‌کنندگان با اشتیاق فراوان به تحلیل و بررسی ابعاد مختلف این اثر پرداختند.

 یوسف قوجق، نویسنده کتاب نیز در این جلسه حاضر شد و به پرسش‌ها و نقطه‌نظرهای مطرح شده پاسخ  و در بخشی از سخنانش به توضیح انگیزه‌ها و فرآیند خلق این داستان پرداخت.

این نشست، فرصتی بود برای واکاوی عمیق‌تر مفاهیمی همچون فضای بومی منطقه ترکمن، تأثیرات جنگ تحمیلی و تبیین ارزش‌های دفاع از تمامیت ارضی کشور توسط تمام اقوام ایرانی.

قوجق در پاسخ به یکی از پرسش‌ها با اشاره به درک عمیق نوجوانان امروز گفت:نوجوانان ما فهم‌شان بالا و درک‌شان از احساسات انسانی عمیق است. من سعی می‌کنم ساده بنویسم، اما لایه‌هایی از استعاره و حس را زیر زبان بگذارم. نویسنده نباید مخاطب را دست‌کم بگیرد، حتی اگر نوجوان باشد.

اعضای کانون نیز در این جلسه، نظرات خود را درباره شخصیت‌پردازی، ساختار داستان و پیام‌های کتاب به اشتراک گذاشتند و نویسنده علاوه بر پاسخگویی، تجربیات خود در عرصه نویسندگی و ادبیات کودک و نوجوان را با حاضران در میان گذاشت.

این نشست به همت واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان برگزار و فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و تقویت روابط میان اعضاء و مربیان بود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت