مرکز فرهنگی هنری دهدشت 

این مرکز از سال 1373فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید دشتیان(کوچکترین شهید شهرستان کهگیلویه ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی قصه گویی

برگزاری فعالیتهای نقاشی  سفال .خوانش شعر

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

 مساحت 700 متر مربع   

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / / سالن آمفی تئاتر / / /  

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه قصه گویی/ کارگاه  پویانمایی / کارگاه داستان نویسی

خدمات  فراگیر

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از30/7 صبح الی 30/13  / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

5 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات 1 نفر نیروی ادبی .1نفر نیروی سیار روستایی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان شهید ضیایی .جنب ترمینال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت

تلفن :

 

تلفن :  07432266384

مسئول مرکز :

 

خانم  فرحناز رحیمی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/11/20 - 20:31
  • تعداد بازدید: 103
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در جمع نوجوانان کانون:

فضای مجازی میدان جنگ نرم علیه افکار شماست

به مناسبت دهه فجر، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با حضور در جمع نوجوانان عضو کانون پرورش فکری، آنان را به "بصیرت و آگاهی" در فضای مجازی فراخواند و هشدار داد دشمن با جنگ نرم، هدفمندانه به دنبال "تسخیر افکار" و ایجاد یأس در نسل جوان نسبت به دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در دیداری با اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ابتدا سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون استان ، به ارائه گزارش عملکرد پرداخت و از اجرای بیش از ۳۰۰ عنوان برنامه ویژه دهه فجر در سراسر کشور با محوریت نوجوانان خبر داد.
سپس حجت‌الاسلام حسینی، نماینده ولی فقیه، خطاب به نوجوانان حاضر، سخنان خود را با محوریت مسئولیت آنان در قبال انقلاب اسلامی آغاز کرد.

وی هشدار داد: «فضای مجازی امروز به میدان جنگ نرم دشمن تبدیل شده است. هدف اصلی آنان، تسخیر افکار شما نوجوانان و ایجاد یأس نسبت به اسلام و دستاوردهای انقلاب است. شما باید با بصیرت و آگاهی، در برابر این توطئه بایستید.

نماینده ولی فقیه از نوجوانان خواست راویان امید و آگاهی برای نسل خود باشند: با مقایسه شرایط امروز ایران با دوران پیش از انقلاب، حقایق بزرگی مانند عزت ملی، استقلال و پیشرفت زنان و دختران را به زبان خودتان برای همسالانتان بازگو کنید.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به برنامه‌های گسترده کانون در دهه فجر، تصریح کرد: این برنامه‌های نوجوان‌محور، فرصتی برای مهارت‌آموزی و تقویت روحیه انقلابی شماست. حضور شما در صحنه‌هایی مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن، نشان‌دهنده پویایی و شکست‌ناپذیری ملت ایران است.

وی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری کانون برای معرفی دستاوردهای انقلاب و مقابله با تبلیغات دشمن تأکید کرد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت