کتابخانه پستی گچساران

این مرکز از سال 1378 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در  آبان ماه ،مصادف با  هفته کتاب این مرکز با امانت و ارسال کتاب و آشنایی کودکان و نوجوانان روستایی با فعالیتهای فرهنگی هنری ادبی شروع بکار کرد . کلیه فعالیتها در این مرکز بصورت غیرحضوری و از طریق پست انجام می گیرد



خدمات مرکز :

 

امانت و ارسال کتاب به روستاها

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی بصور غیر حضوری

اجرای فعالیتهای هنری و ادبی بصورت غیر حضوریو از راه دور

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق 25 متری واقع در مرکز2 کانون گچساران

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

هر روز از ساعت 30/7 صبح تا14 ظهر

پرسنل :

 

یک نفر مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال 


نشانی :

 

گچساران پانصد دستگاه – مستقیم کوچه5 جنب حسینیه شهدا – مرکز فرهنگی هنری شماره2 کانون گچساران

تلفن :

 

32336796 – 32337145

مسئول مرکز :

 

اقای عرفان قرقانی پور


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1402/07/18 - 08:11
  • تعداد بازدید: 594
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد:

نشست آموزشی اصول تغذیه و بهداشت در کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد

نشست آموزشی «اصول تغذیه و بهداشت» با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ویژه کارکنان، مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان کهگیلویه و بویراحمد ، نشست آموزشی «اصول تغذیه و بهداشت» با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و با حضور جانمحمد ملک زاده  دکترای تغذیه ، پیش از ظهر دوشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۲، به مناسبت هفته ملی کودک به‌صورت حضوری با هدف افزایش سطح علمی و دانش و ارتقاء سلامت و بهداشت کارکنان برای تمامی کارشناسان، مسئولان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برگزار شد.

ملک زاده  ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کانونی‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در تداوم برنامه‌های پیشگیرانه بر نقش تغذیه سالم در پیشگیری و حتی درمان سرطان، تأکید و اظهار کرد: شیوه‌ی زندگی و عادت‌های تغذیه‌ای ناسالم، سهم مهمی در بروز سرطان دارد و مصرف برخی از مواد غذایی مانند میوه‌ها و سبزیجات تازه و فیبرها از ابتلا به سرطان جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه افزود: نوع و مقدار پروتئین غذایی، سهم چربی‌های اشباع و چربی‌های غیراشباع و هم‌چنین نوع آماده‌کردن این مواد از عوامل غذایی هستند که می‌توانند در کاهش و یا افزایش بروز بیماری سرطان مؤثر باشند.

کارشناس تغذیه در بخش دیگری از سخنانش، علل یک‌سوم سرطان‌ها را تغذیه نامناسب عنوان و اظهار کرد: عوامل تغذیه‌ای در پیشگیری از سرطان‌ها و بیماری‌ها  نقش اساسی دارند  وعدم فعالیت بدنی، التهاب‌های مزمن، چاقی، مصرف الکل، رژیم غذایی نامناسب، آلوده‌کننده‌های محیطی و غذاهایی با نمک بالا از عوامل مهم محرک سرطان به‌شمار می‌روند.

وی به چاقی در کودکان و بروز بیماری‌ها اشاره کرد و از مسوولان و مربیان خواست تا مضرات چاقی را در قالب فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی هنری کودکانه برای کودکان مراکز فرهنگی هنری بازگو کنند. 

 گفتنی است ۱۵ الی ۲۱ مهر با نام هفته ملی کودک نامگذاری شده است. 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت