قصه‌گویی و گوش سپردن به قصه‌ها همواره یکی از مهم‌ترین و رایجترین راههای انتقال تجربه بوده و در میان اقوام مختلف ایرانی، قصه‌ها همچون گنجینه یا میراثی گران‌بها به نسل‌های بعد منتقل شده است. در نگاه آموزشی، تربیتی و پرورشی هم می‌توان نقش برجسته‌ای برای قصه درنظر داشت چرا که بسیاری از مسائل مهم در حوزه تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان را می‌توان با استفاده از قصه‌گویی ارائه کرد.

از این‌رو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پرچم‌دار قصه‌گویی در ایران با هدف ترویج فرهنگ قصه‌گویی و تربیت مخاطب کنشگر، اقدام به تاسیس انجمن قصه‌گویی کرده است و در حوزه قصه‌گویی، قصه‌پژوهی، فعالیت‌­های قصه‌­محور، ترویج و آموزش قصه‌­گویی و نیز ساماندهی قصه‌­گویان زیرنظر معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان­ فعالیت می‌کند. انجمنی که با حضور چهره‌های شاخص حوزه به عنوان متولیان، کوشش می‌کند تا ضمن ارائه طرح ‌درس‌های مدون برای پرورش استعدادهای بالقوه، چتری برای حمایت از قصه‌گویان در 31 استان کشور باشد.

   


 

  • 1402/08/24 - 13:30
  • تعداد بازدید: 739
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پایان مرحله استانی قصه گویی در کانون گچساران

برگزیدگان مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شدند

همزمان با اختتامیه مرحله استانی بیست‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در استان کهگیلویه و بویراحمد ١٢ قصه گو به مرحله انتخاب آثار برای بخش کشوری راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد در آیین اختتامیه جشنواره قصه‌گویی ۱۲ قصه گو به مرحله کشوری راه یافتند.

بر این اساس  برگزیدگان، در بخش بزرگسالان، ملی(مدرن و کلاسیک) بهار حسین پور رتبه اول از یاسوج را کسب کرد و فاطمه محمدی مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری کبکیان رتبه دوم  و سید احسان سعیدی نسب مربی کتابخانه سیار روستایی دهدشت  رتبه سوم را کسب کردند.  
برگزیدگان ملی(مدرن و کلاسیک) بخش نوجوان این جشنواره را صبا سعیدی رتبه اول ، دیانا یوسفی رتبه دوم و ایلدخت منصوری رتبه سوم هر سه از مرکز فرهنگی هنری شماره یک یاسوج کسب کردند.
در بخش بزرگسال آیینی سنتی، هیات داوران هیچ کدام از شرکت کنندگان را حائز رتبه اول ندانست و شیلا شکوهی از گچساران برگزیده دوم  و کیخسرو طاهری از شهرستان باشت نیز در بخش بزرگسال شایسته تقدیر این این جشنواره معرفی کرد.

در بخش ملی- آیینی- سنتی نوجوانان نیز راحیل حیدری از مرکز فرهنگی هنری ۲ گچساران رتبه اول، سونیا آروسی از مرکز فرهنگی هنری شماره یک یاسوج رتبه‌دوم و  زینب طاهری از شهرستان باشت رتبه سوم  این بخش را کسب کردند.

در بخش ملی پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها و همچینی زبان اشاره هیات داوران هیچ اثری را حائز رتبه ندانستند. 

در بخش نوجوان ملی- آیینی-سنتی  هیات داوران میکائیل مقدسی از مرکز شماره دو گچساران را شایسته تقدیر دانستند.
جایزه ویژه بخش قصه‌ی لبخند به فرحناز قبادی مربی فرهنگی مرکز شماره یک یاسوج رسیدو سنا محمدی از همین مرکز نیز شایسته تقدیر در بخش سردار سلیمانی این جشنواره معرفی شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت