مرکز فرهنگی هنری شماره یک یاسوج 

این مرکز از سال 1376 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در این مرکز فرهنگی هنری کانون علاوه بر ارائه خدمات کتابداری مانند فراهم سازی امکان مطالعه و امانت کتاب، فعالیت های جانبی فرهنگی، هنری و ادبی نیز به کودکان و نوجوانان  4-22  ساله ارائه می دهد



خدمات مرکز :

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال  ، اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی  ،  برگزاری  کارگاه ادبی برای اعضای 6 تا 18اجرای کلاس های بر خط استانی  ،  در این مرکز اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای محوطه ی کتابخانه  سالن آمفی تئاتر، کلاس سفال کلاس نقاشی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :  

مرکز در دو شیفت از 7.30 صبح الی 17 عصر / روزهای فرد :  صبح دختر  و عصر پسر /روزهای زوج:  صبح پسر و عصر دختر

پرسنل :

 

3مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات -1 نیروی ادبی پاره وقت

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج جنب صدا و سیما - پارک کودک - کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تلفن :

 

تلفن :  07433220154 داخلی 22

مسئول مرکز :

 

ماندانا علیزاده سی سخت


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1400/03/08 - 11:00
  • تعداد بازدید: 2895
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نشست مجازی آشنایی با «پادکست قصه‌گویی» در کانون کهگیلویه و بویراحمد

نشست مجازی آشنایی با «پادکست قصه‌گویی» با حضور علیرضا آقایی مسئول کمیته پادکست جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد ، آقایی در ابتدای این دوره‌ی مجازی که با حضور مربیان فرهنگی و اعضای دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی برگزار شد ابراز امیدواری کرد روزی برسد که پادکست قصه گویی وارد اجرا در مراحل بین‌المللی شود.

وی افزود: پادکست یک فایل صوتی مشابه برنامه‌ی رادیویی است یعنی ترکیبی از موسیقی، افکت، آرم و کلام که قابلیت انتشار در وب سایت و شبکه‌های اجتماعی را هم دارد و در آن، یک یا چند راوی، ماجرا، قصه و یا برگی از تاریخ را روایت می کنند که برای تولید این فایل‌ها از نرم افزارهای مختلف ویرایش استفاده می شود.

آقایی تصریح کرد: بخش پادکست  قصه گویی تک نفره شامل کارهایی است که ما انجام می دهیم، یعنی تاکید بر این است که یک اجرای صحنه ای را نباید به شکل پادکست اجرا کرد زیرا فضای قصه گویی صحنه ای با فضای رادیویی و شنیداری بسیار متفاوت است.

مسئول کمیته پادکست جشنواره قصه گویی خاطر نشان کرد: در قصه گویی صحنه‌ای مخاطبان ما بچه‌ها هستند یعنی تعامل و مشارکت راوی و شنونده حرف اول را می زند چون چشم در چشم مخاطب هستیم اما از آنجائی‌که در پادکست هیچ پرسش و پاسخی با مخاطب نداریم و انتقال هیجان با زبان بدن ممکن نیست باید از خلاقیت‌مان استفاده کنیم.

علیرضا آقایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تشریح جزئیات استفاده از آرم، افکت، موسیقی و کلام در تولید پادکست پرداخت و نقش انتخاب موسیقی با توجه به موضوع قصه را در تولید پادکست بسیار مهم عنوان کرد.

ثبت نام در بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۵ فروردین با شعار «آینده ساختنی است» در سه محور امیدها و آرزوها، شادی‌ها و غم‌ها و ایثار و از خود گذشتگی آغاز شده است که این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار می شود و علاقه مندان به شرکت در رقابت صحنه‌ای جشنواره در سه گروه سنی دختر و پسر (۱۲ تا ۱۸ سال)، زنان و مردان (۱۸ سال به بالا) و پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها تا ۱۵ خرداد می توانند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبت‌نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

«پادکست قصه‌گویی» بخش جدیدی در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که در دوره بیست‌وسوم این رویداد برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت