مرکز فرهنگی هنری شماره دو یاسوج  

 

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم،قصه گویی

بخش های مرکز :

 

دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان، کارگاه نقاشی،کارگاه سفال، کارگاه قصه گویی

امکانات ویژه مرکز :

 

یک سالن مطالعه کودک ونوجوان ،

امکانات کارگاهی :   سالن مطالعه وسه کلاس که کارگاه های نقاشی سفال وقصه گویی در آنجا برگزار میگردد

خدمات فراگیر :

 

ندارد

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز دردوشفیت مشغول به کارمی باشدشیفت صبح ازساعت30/7الی30/13وشیفت عصرازساعت11الی17عصرمی باشد

پرسنل :

 

یک مربی مسئول ویک مربی فرهنگی یک مربی ادبی ویک مربی هنری

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

یاسوج شهرک امام حسین(ع)خیابان لقمان حکیم روبروی پلی کلینیک تامین اجتماعی

تلفن :

 

074-33380475

مسئول مرکز :

 

فاطمه رست


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


 

  • 1404/09/16 - 11:21
  • تعداد بازدید: 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
قصه‌گویی امسال به حاشیه شهر می‌رود

دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار، مخاطبان اصلی جشنواره قصه گویی کانون کهگیلویه وبویراحمد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد گفت: مخاطب امسال قصه‌گویان، دانش‌آموزان حاشیه شهر خواهند بود. این تصمیم با هدف مردمی‌سازی قصه و استفاده از آن به‌عنوان ابزار تربیت انسان سالم در مناطق کم‌برخوردار اتخاذ شده است.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد در نشست کانون و سازمان تبلیغات اسلامی در راستای طرح هم‌قصه بر نقش محوری این نهاد در کشف و پرورش استعدادها تأکید کرد و از قصه‌گویی به‌عنوان زبان قالب فهم جامعه و ابزار مؤثر تربیت انسان سالم یاد شد.

حجت‌الاسلام افتخاری، رییس سازمان تبلیغات اسلامی استان، در این نشست با اشاره به جایگاه کانون پرورش فکری اظهار داشت: پویایی کانون به سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها سرایت کرده است. باید استعدادیابی در بخش‌هایی مانند ادبیات گسترش یابد و طیف افراد با استعداد با برنامه‌های ویژه همراه شود.

وی با تقدیر از عملکرد محتوایی کانون افزود: استعداد کودکان را خیلی خوب شناسایی کرده‌اید. فضایی برای نوجوانان مستعد، به‌ویژه در مناطق حاشیه‌ای، آماده کنید. شما دستگاه تخصصی هستید؛ تربیت زحمت و تلاش می‌خواهد و همه در قبال یکدیگر مسئولیم.

افتخاری خطاب به کارشناسان کانون تأکید کرد: خودتان را دست کم نگیرید؛ شما در مرکز رشد هستید. با اصول، بچه‌ها را رشد دهید و رسالت شما تولید محتوای رشدساز است. بیاندیشید چرا که اندیشه کردن و تأمل نزد خدا حرمت دارد.در ادامه، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گفت: الگوی ذهنی کودک به قصه‌ها برمی‌گردد. رویکرد مردمی‌سازی در قصه‌گویی و طرح «هم‌قصه» می‌تواند فرهنگ هویتی را تقویت کند.

شهبازی خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های فرهنگی در حوزه قصه اشتراک دارند؛ هدف مشترک ما تربیت انسان سالم است. ۱۷ دستگاه فرهنگی بر این موضوع تمرکز دارند و زبان قالب فهم جامعه، قصه‌هایی است که با زندگی افراد پیوند خورده است.

وی در پایان با اشاره به مخاطبان ویژه امسال افزود: مخاطب امسال ما در جشنواره قصه‌گویی، دانش‌آموزان حاشیه شهر خواهند بود.

این نشست با تأکید بر لزوم همکاری فرادستگاهی و تقویت نقش کانون پرورش فکری به‌عنوان پیشرو در عرصه فرهنگ کودک و نوجوان به پایان رسید.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت