مرکز فرهنگی هنری لنده 

این مرکز از سال 1387فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

اجرای نمایش های عروسکی

بخش های مرکز :

 

دارای  یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، ،

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن آمفی تئاتر /  یک کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی /

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی 14 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری -1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و1000تومان مجازی


نشانی :

 

خیابان دادگاه/ جنب کلینیک دکترکاظمی

تلفن :

 

تلفن :  07432464483

مسئول مرکز :

 

خانم  سکینه عسکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/04/25 - 07:26
  • تعداد بازدید: 204
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کلاس‌های تابستانه کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد برای مددجویان کمیته امداد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، در راستای تقویت اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، کلاس‌های تابستانه ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی برگزار می‌کند.

 

به گزارش روابط عمومی کانون پروروش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان در این خصوص گفت: این طرح شامل فعالیت‌های متنوعی نظیر فن بیان، قرآن، ورزش، مهارت‌های زندگی، اردو و سرگرمی است. همچنین کارگاه‌های مهارت‌افزایی برای والدین و کلاس‌های نقاشی نیز در این برنامه گنجانده شده است.

وی هدف از برگزاری این کلاس‌ها را ارتقاء مهارت‌های اجتماعی و فرهنگی کودکان و نوجوانان تحت پوشش برشمرد و به نقش مؤثر این برنامه‌ها در شکوفایی استعدادهای آنان اشاره کرد.

این مقام مسئول افزود: این طرح با استقبال گسترده خانواده‌ها و نوجوانان مواجه شده است که امید است به بهبود کیفیت زندگی کودکان مددجو کمک کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان  همچنین تاکید کرد: این همکاری‌ها می‌تواند بستری برای رشد و توسعه خلاقیت در کودکان باشد و موجب ایجاد روابط اجتماعی مثبت میان نوجوانان شود. این برنامه، فرصتی عالی برای بهره‌بری از قابلیت‌های ذاتی این قشر مهم جامعه ارزیابی می‌شود.

شهبازی در ادامه افزود: معتقدیم که آموختن مهارت‌های جدید به کودکان و نوجوانان، می‌تواند به آنان در مدیریت بهتری بر چالش‌های زندگی کمک کند.

وی همچنین به اهمیت آموزش مهارت‌های زندگی در این کلاس‌ها اشاره کرد و گفت که این مهارت‌ها به کودکان کمک می‌کند تا در آینده با اعتماد به نفس بیشتری وارد جامعه شوند.

مدیرکل کانون استان  با اشاره به اینکه  برگزاری این کلاس‌ها، شرایط مناسبی برای تعامل و دوستی میان کودکان فراهم می‌شود ادامه داد: این تعامل به آنها کمک می‌کند تا تجربیات جدیدی کسب کنند و در فضای اجتماعی خود احساس راحتی بیشتری داشته باشند.

در پایان، شهبازی از کلیه والدین، مربیان و نهادهای اجتماعی دعوت کرد تا در این برنامه‌ها مشارکت کنند و بر همکاری‌های بیشتر برای ارتقاء سطح آگاهی و مهارت‌های کودکان تأکید کرد. این اقدام نه تنها به پیشرفت فردی کودکان کمک می‌کند، بلکه به توسعه جامعه نیز منجر خواهد شد.

گفتنی است این طرح در یاسوج ،مادوان ،دیشموک و سرفاریاب برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت