مرکز فرهنگی هنری شماره یک  گپساران

 

این مرکز از سال 1364 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال 92 ، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و

تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید مجتبی موسوی نام گذاری شد



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری ،ادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی (شعر و داستان)

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج تایم صبح پسران  روز های فرد صبح دختران 

پرسنل :

 

۵ مربی - ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات-یک نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

گچساران.پارک شهرداری .جنب مدرسه 12 فروردین

تلفن :

 

تلفن :  07432223811

مسئول مرکز :

 

آقای پرویز شاکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/09/15 - 10:08
  • تعداد بازدید: 49
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهرداری یاسوج پیشگام در حمایت از برنامه‌های کودک و نوجوان/فعالیت‌های فرهنگی، سرمایه‌گذاری برای فرداست

مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است، از همراهی و حمایت همه‌جانبه این نهاد برای پیشبرد برنامه‌های مشترک با کانون پرورش فکری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان کهگیلویه وبویراحمد، در نشستی با حضور مدیرروابط عمومی شهرداری یاسوج و مسؤولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، راه‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی و رسانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.
هاشم یوسفی، مدیر روابط عمومی شهرداری یاسوج، در این نشست با قدردانی از شکوفایی و تحرک کانون پرورش فکری گفت: ما با تمام توان در کنار برنامه‌های کودکان و نوجوانان هستیم. هر اقدام مؤثر نیازمند پیگیری مستمر است و ما مصمم به عملیاتی‌سازی هرچه سریع‌تر طرح‌های مشترک هستیم.وی افزود: ارائه خدمات فرهنگی در شأن کودکان و نوجوانان، نیازمند عزم و توجه جمعی است. در حوزه‌هایی مانند فضاسازی و پشتیبانی از رویدادها نیز آماده همکاری هستیم. باید به‌درستی درک کنیم که کار فرهنگی هزینه‌بر نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است.

در ادامه، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری استان، با اشاره به اهمیت تبلیغات و نقش رسانه در توسعه فعالیت‌های فرهنگی گفت: تعامل نزدیک شهرداری و کانون می‌تواند زمینه اجرای برنامه‌های ماندگار و تأثیرگذار برای کودکان و نوجوانان را فراهم کند.
بر اساس توافق طرفین، همکاری‌های مشترک در حوزه‌های فضاسازی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برنامه‌های هنری و تبلیغات محیطی گسترش خواهد یافت و کارگروه مشترکی برای پیگیری و اجرای سریع‌تر این طرح‌ها تشکیل می‌شود.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت