مرکز فرهنگی هنری شماره یک  گپساران

 

این مرکز از سال 1364 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال 92 ، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و

تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید مجتبی موسوی نام گذاری شد



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک / سالن مطالعه نوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری ،ادبی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی / کارگاه خوشنویسی/کارگاه ادبی (شعر و داستان)

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام می می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج تایم صبح پسران  روز های فرد صبح دختران 

پرسنل :

 

۵ مربی - ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات-یک نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

گچساران.پارک شهرداری .جنب مدرسه 12 فروردین

تلفن :

 

تلفن :  07432223811

مسئول مرکز :

 

آقای پرویز شاکری


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/02/17 - 09:00
  • تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد با دادستان یاسوج

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، سلیمان شهبازی، در دیداری صمیمی با دادستان یاسوج، سید وحید موسوی، به بررسی مسائل و چالش‌های موجود در حوزه تربیت و پرورش کودکان و نوجوانان پرداختند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار، مدیرکل کانون استان بر اهمیت نقش نهاد کانون در توسعه فکری و فرهنگی کودکان و نوجوانان تاکید کرد و با اشاره به برنامه‌ها و فعالیت‌های مختلف کانون، از جمله کارگاه‌های هنری، آموزشی و ادبی، به این نکته پرداخت که این فعالیت‌ها به شکل‌گیری شخصیتی مستقل و آگاه در بین نسل کودک و نوجوان کمک می‌کند.

سلیمان شهبازی ابراز امیدواری کرد : با همکاری مستمر با دیگر نهادها، بتوان خدمات بهتری به کودکان و نوجوانان ارائه داد.

دادستان یاسوج، نیز در این ملاقات به اهمیت ایجاد محیطی سالم و امن برای کودکان تاکید کرد و بیان داشت : همکاری نزدیک نهادهای قضایی و فرهنگی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و حمایت از نسل کودک و نوجوان ضروری است.

سید وحید موسوی همچنین به ضرورت آموزش و آگاهی‌سازی در میان خانواده‌ها برای شناخت بهتر حقوق کودکان اشاره کرد.

در این راستا، موسوی بر اهمیت تداوم همکاری‌ها و برگزاری برنامه‌های مشترک میان دو نهاد برای ارتقای سطح آگاهی و نشاط اجتماعی کودکان و نوجوانان تاکید کرد.

این دیدار نشان‌دهنده عزم و اراده مشترک برای ارتقاء کیفیت زندگی کودکان و نوجوانان در استان کهگیلویه و بویراحمد بود و طرفین بر لزوم ایجاد فضایی مساعد برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان ونوجوانان تاکید کردند. 

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت