مرکز فرهنگی هنری شماره  دو گپساران

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در مهر ماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی افتتاح گردید.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

اجرای فعالیت های کتاب و کتاب خوانی

اجرای فعالیت های قصه گویی نمایشنامه خوانی رادیویی

اجرای فعالیت های نوشتن خلاق و شعر و داستان

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان ثابت ، سالن آمفی تئاتر ،و مرکز پستی و مرکز سیارروستایی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر  / 2 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه سرود/کارگاه بازیگری/کارگاه شعر و داستان

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7صبح الی  30/13ظهر/ روزهای فرد دختر و روز های زوج پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر مربی هنری –  1نفر مربی ادبی - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

پانصد دستگاه کوچه پنجم جنب حسینیه شهدا(شادگانی ها)مرکز فرهنگی هنری شماره 2

تلفن :

 

تلفن :  33326796

مسئول مرکز :

 

خانم فلاحی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/10/17 - 12:55
  • تعداد بازدید: 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تبیین خدمات نظام و انقلاب به نوجوانان در اولویت کاری کانون کهگیلویه و بویراحمد

سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، در نشست شورای فرهنگی اجتماعی با تقسیم برنامه‌ها به دو بخش اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه، موظفیم خدمات نظام و انقلاب اسلامی را به صورت حضوری و مجازی برای نوجوانان تبیین کنیم.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه وبویراحمد در نشست شورای فرهنگی کانون برنامه‌های این مجموعه دو بخش اجتماعی و فرهنگی ارائه شد.

سلیمان شهبازی در این بخش با اشاره به ضرورت آگاهی‌بخشی به نوجوانان گفت: با توجه به وضعیت کنونی جامعه، ما موظفیم خدمات نظام و انقلاب اسلامی را به صورت حضوری و مجازی برای نوجوانان تشریح و تبیین کنیم. این امر به عنوان یک مأموریت اصلی در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه به برنامه‌های فرهنگی کانون اشاره کرد و افزود: جشنواره سرود و تئاتر با جدیت در حال پیگیری است و ثبت عملکرد واحدهای کانون نیز به صورت مستمر انجام شود.

شهبازی از برگزاری جشنواره بازی‌های بومی‌محلی و همچنین اجرای طرح نماد در شهرستان‌های بویراحمد و دنا خبر داد و توضیح داد: طرح نماد در ۱۰۰ منطقه هدف با محوریت برنامه‌هایی مانند پیک امید، بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی، عضویت رایگان و فعالیت تماشاخانه سیار کانون اجرا می‌شود که پیگیری ونظارت کارشناسان را می طلبد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌ها نیز به عنوان بخش مکمل برنامه‌های فرهنگی کانون دنبال خواهد شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان در پایان تصریح کرد: ترکیب برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در کنار هم، می‌تواند نقش مؤثری در رشد و هدایت نوجوانان استان ایفا کند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت