مرکز فرهنگی هنری شماره  دو گپساران

این مرکز از سال 1387 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در مهر ماه ،مصادف با  هفته ملی کودک این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی افتتاح گردید.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

اجرای فعالیت های کتاب و کتاب خوانی

اجرای فعالیت های قصه گویی نمایشنامه خوانی رادیویی

اجرای فعالیت های نوشتن خلاق و شعر و داستان

بخش های مرکز :

 

دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان ثابت ، سالن آمفی تئاتر ،و مرکز پستی و مرکز سیارروستایی

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر  / 2 کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال /کارگاه سرود/کارگاه بازیگری/کارگاه شعر و داستان

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 30/7صبح الی  30/13ظهر/ روزهای فرد دختر و روز های زوج پسر

پرسنل :

 

۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر مربی هنری –  1نفر مربی ادبی - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

پانصد دستگاه کوچه پنجم جنب حسینیه شهدا(شادگانی ها)مرکز فرهنگی هنری شماره 2

تلفن :

 

تلفن :  33326796

مسئول مرکز :

 

خانم فلاحی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/03/25 - 11:23
  • تعداد بازدید: 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید فرماندار کهگیلویه از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت

فرماندار شهرستان کهگیلویه و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد از مرکز فرهنگی دهدشت بازید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کهگیلویه و بویراحمد ، فرماندار شهرستان کهگیلویه با حضور در مرکز فرهنگی هنری دهدشت با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: حوزه فرهنگ، نیازمند توجه افزون‌تر است و چنانچه دغدغه‌مند این عرصه هستیم، لازم‌است از کانون و دیگر مجموعه‌های فرهنگی حمایت‌کنیم.

سید ایرج کاظمی‌جو افزود: دو مقوله مهم نیروی انسانی و زیرساخت این مرکز فرهنگی هنری جهت خدمات‌دهی فرهنگی هنری به کودکان و نوجوانان، باید مورد توجه قرار گیرد.

در این دیدار فرماندار شهرستان کهگیلویه با تمجید از فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: کانون تأثیر بسزایی در رشد، آموزش و شکل‌گیری شخصیت کودکان و نوجوانان دارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد  در این نشست ضمن تشریح رسالت‌های کانون به ضرورت داشتن یک پیوست کودک و نوجوان برای همه فعالیت‌های فرهنگی در دستگاه‌های مختلف اشاره  و در ادامه نیز خواستار هم افزایی هرچه بیشتر دستگاه‌های فرهنگی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شد.

سلیمان شهبازی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارای برنامه مدون و کاربردی در حوزه کودک و نوجوان است و این عملیاتی نمودن این مهم نیازمند همکاری فرمانداری‌ها در شهرستان‌ها خواهد شد. 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت