مرکزسیارروستایی گچساران

این کتابخانه ومرکز فرهنگی،هنری سیار در12بهمن ماه 1392همزمان باشروع دهه فجرانقلاب اسلامی ایران،باهدف خدمت رسانی فرهنگی،هنری وادبی به کودکان ونوجوانان ودانش آموزان روستایی شهرستان گچساران، درجهت رشد،پرورش وشکوفایی خلاقیت کودکان ونوجوانان روستایی، افتتاح گردید.این مرکز یا کتابخانه سیار،برای تمام گروه های سنی کودکان ونوجوانان کتاب دراختیارداردکه بوسیله یک خودروی سیارکه همان کتابخانه سیاراست،برای مخاطبین خود،خدمات کتابخانه ای که شامل: امانت کتاب-روخوانی کتاب-قصه گویی-شعرخوانی-کاردستی-نمایش فیلم های کانونی-بازی وسرگرمی- فعالیتهای علمی-نقاشی و... می باشد ارائه می نماید.



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری وادبی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

اجرای نمایش های خلاق وعروسکی و نمایش فیلم های کانونی-کاردستی-قصه گویی-روخوانی کتاب-امانت کتاب-بازی های گروهی وبازی وسرگرمی-شعرخوانی-فعالیتهای علمی- احکام وفعالیتهای مذهبی

بخش های مرکز :

 

دارای یک اتاق کتابخانه به اندازه 25مترمربع واقع درساختمان مرکزشماره2گچساران  ویک خودروی مزدادوکابین به عنوان خودروی سیار برای مراجعه به روستاهای تحت پوشش

امکانات ویژه مرکز :

 

 

امکانات کارگاهی :

 

 

خدمات فراگیر :

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

ازساعت30/7صبح الی14روزهای شنبه تاچهارشنبه مراجعه به روستا وروزپنجشنبه سایرکارهای اداری ومتفرقه

پرسنل :

 

یک مربی فرهنگی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان کهگیلویه وبویراحمد.شهرستان گچساران 500دستگاه مستقیم کوچه 5جنب مسجدشهدا

تلفن :

 

32337145      پیش شماره: 074

مسئول مرکز :

 

آقای فرشید نقدی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1404/10/06 - 23:45
  • تعداد بازدید: 117
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح‌ریزی الگوی «نوجوان موفق» با محوریت خانواده و تربیت فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد

در نشست تخصصی شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، بر لزوم معرفی الگوهای اثرگذار برای نسل نو، تقویت ساختار خانواده و ایجاد پیوست‌های فرهنگی ویژه کودک و نوجوان در برنامه‌های دستگاه‌ها تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد نشست شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور حجت‌الاسلام انصاری دبیر این شورا و جمعی از مسئولان و کارشناسان فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه که با محوریت ارتقای کیفیت برنامه‌های فرهنگی برای دانش‌آموزان و نوجوانان تشکیل شد، حجت‌الاسلام انصاری با اشاره به اهمیت تربیت فرزندان گفت: دستگاه‌های فرهنگی استان باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، برنامه‌هایی با نتیجه واقعی و ثمربخش برای دانش‌آموزان طراحی و اجرا کنند. تربیت صحیح نسل آینده از اولویت‌های اصلی ماست.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز بر معرفی الگوهای مناسب برای نوجوانان تأکید کرد و اظهار داشت: باید الگوی نوجوان موفق را در استان معرفی کنیم و برای این کار، سراغ معلمان و مربیان به عنوان الگوهای تأثیرگذار برویم. سن کودک و نوجوان، سن الگوپذیری است و خانواده به عنوان پایگاه اصلی تربیت، نقش کلیدی دارد.

سلیمان شهبازی افزود: ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی مانند سینما و تقویت ساختار خانواده، همراه با طراحی پیوست‌های شبکه‌ای و اجتماعی برای فعالیت‌های کودک و نوجوان، از راهبردهای ضروری است. همه دستگاه‌های اجرایی باید پیوست ویژه کودک و نوجوان در برنامه‌های خود داشته باشند.

شهبازی در پایان خاطرنشان کرد: جلسات گفت‌وگومحور با حضور نوجوانان و خانواده‌ها می‌تواند فضای اعتماد و مشارکت را در این حوزه گسترش دهد.

این نشست با هدف هماهنگی بیشتر بین نهادهای فرهنگی استان و تدوین برنامه‌های عملیاتی برای ارتقای کیفی فعالیت‌های مرتبط با کودکان و نوجوانان برگزار شد.

گفتنی است در پایان این نشست احکام شورای امر به معروف و نهی از منکر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ابلاغ شد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت