مرکز فرهنگی هنری دهدشت 

این مرکز از سال 1373فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید دشتیان(کوچکترین شهید شهرستان کهگیلویه ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی قصه گویی

برگزاری فعالیتهای نقاشی  سفال .خوانش شعر

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

 مساحت 700 متر مربع   

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / / سالن آمفی تئاتر / / /  

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه قصه گویی/ کارگاه  پویانمایی / کارگاه داستان نویسی

خدمات  فراگیر

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از30/7 صبح الی 30/13  / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

5 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات 1 نفر نیروی ادبی .1نفر نیروی سیار روستایی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان شهید ضیایی .جنب ترمینال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت

تلفن :

 

تلفن :  07432266384

مسئول مرکز :

 

خانم  فرحناز رحیمی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/11/06 - 10:32
  • تعداد بازدید: 264
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ویژه برنامه روز هوای پاک در مرکز فرهنگی هنری دهدشت و لیکک

به مناسبت روز هوای پاک، مراکز فرهنگی هنری دهدشت و لیکک ویژه برنامه‌ای را با هدف افزایش آگاهی عمومی در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست و هوای پاک برای کودکان و نوجوانان برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد این برنامه با حضور کودکان و نوجوانان، والدین  و جمعی کارشناسان محیط برگزار شد و شامل فعالیت‌های متنوعی از جمله کارگاه‌های آموزشی، نمایش فیلم و ایستگاه نقاشی بود.

مربیان مراکز فرهنگی هنری با برگزاری کارگاه‌های آموزشی درباره‌ی آلاینده‌های هوا و راه‌های مقابله با آن، به کودکان و نوجوانان آموزش دادند.

مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری دهدشت هدف از برگزاری این برنامه را ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و تشویق نسل کودک و نوجوان  به مشارکت در این امر مهم بود.

فرحناز رحیمی اظهار داشت: هدف اصلی ما از برگزاری این برنامه، افزایش آگاهی کودکان و نوجوانان درباره اهمیت هوای پاک و چالش‌هایی است که در این زمینه وجود دارد. ما می‌خواستیم آن‌ها را تشویق کنیم تا در حفظ محیط زیست خود فعال باشند.

وی ادامه داد: قصد داریم برنامه‌های مشابهی را در آینده برگزار کنیم تا فرهنگ حفاظت از محیط زیست را بیشتر ترویج دهیم. همچنین به دنبال همکاری با دیگر نهادها برای برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی بیشتر هستیم.

گفتنی است این ویژه برنامه نشان‌دهنده‌ی تلاش‌های مستمر مراکز فرهنگی هنری دهدشت و لیکک برای ارتقاء آگاهی عمومی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی در زمینه حفاظت از محیط زیست است.

ویژه برنامه روز هوای پاک در مرکز فرهنگی هنری دهدشت و لیکک

 
کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت