مرکز فرهنگی هنری دهدشت 

این مرکز از سال 1373فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در 8 آبان ماه ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید دشتیان(کوچکترین شهید شهرستان کهگیلویه ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی قصه گویی

برگزاری فعالیتهای نقاشی  سفال .خوانش شعر

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

دارای یک  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

 مساحت 700 متر مربع   

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / / سالن آمفی تئاتر / / /  

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه قصه گویی/ کارگاه  پویانمایی / کارگاه داستان نویسی

خدمات  فراگیر

 

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک  شیفت از30/7 صبح الی 30/13  / روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

5 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات 1 نفر نیروی ادبی .1نفر نیروی سیار روستایی

شرایط عضویت :

 

داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان شهید ضیایی .جنب ترمینال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دهدشت

تلفن :

 

تلفن :  07432266384

مسئول مرکز :

 

خانم  فرحناز رحیمی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 


  • 1403/08/15 - 08:41
  • تعداد بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

رسانه‌های استان بازوی توانمند توسعه فعالیت‌های کانون

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و وبویراحمد در بازدید از خبرگزاری ایسنارسانه‌های استان را بازوی توانمند توسعه فعالیت‌های کانون دانست.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد امیرسلیمان شهبازی در ادامه بازدیدهای خود از رسانه های استان در دفتر خبرگزاری ایسنا در جهاد دانشگاهی استان حضور یافت و به نقش رسانه‌ها در تحول فعالیت‌های کانون در حوزه کودک و نوجوان و گشودن درهای بسته بیشتری به روی کودکان و نوجوانان  سخن گفت و بر ضرورت همراهی بیش از پیش رسانه‌ها تاکیدکرد.

وی به تشریح روند اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته پرداخت و با اشاره به نگاه ویژه کانون به مقوله خانواده، از شکل‌گیری کارگاه‌هایی با رویکرد والدین ، کودکان و نوجوانان، مهارت های زندگی خبر داد.

وی با بیان اینکه دو رویکرد زیرساخت فرهنگی و تدوین برنامه های فرهنگی است، اظهارکرد: شاداب سازی مراکز شروع شده و در حال انجام است و همه مراکز استان تجهیز و شاداب سازی شدند. همچنین طی ۸ ماهه اخیر همه مراکز تغییر فیزیکی ایجاد شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: شاداب سازی نیروی انسانی و برگزاری کارگاه‌های لازم جهت بهتر شدن خدمات به کودکان و نوجوانان از برنامه های ماست.

شهبازی تصریح کرد: ایجاد و راه اندازی ۴ سالن سینما کودک و نوجوان را در شهرهای یاسوج، گچساران، لنده و سی سخت طی سال آینده در برنامه داریم البته ۵۰ درصد زیرساخت این سینماها فراهم است.

وی ادامه داد: فناوری های نوین برای حضور اثر گذار کودکان و نوجوانان نیاز است که نیاز به زیرساخت داریم و دنبال این هستیم که دو مرکز علوم و فنون نوین در مراکز کانون پرورش فکری داشته باشیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طرح کانون و عشایر را در استان اجرا خواهیم کرد، سند این طرح با کمک سیار دستگاههای فرهنگی تدوین می شود. ۲۵۰۰ دانش آموز عشایر در فصل تابستان نیازمند فعالیت های و برنامه های ویژه هستند.

شهبازی تاکید کرد: طرح کانون و روستا را در مناطقی از استان که دسترسی ندارند و در مناطق کم برخوردار هستند با نیروی توانمند و کتابخانه و امکانات اجرا خواهیم کرد. هشتم تا ۱۳ آبان ماه نیز پیک امید در مناطق روستایی تبیینی، تبلیغی و ترویج فعالیت خواهند کرد.

وی اظهارکرد: طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی با عنوان «کانون-اولیا-مدرسه» (کام) با هم افزایی جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی برای بالا بردن مهارت های کودکان و نوجوانان اجرا می شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در طرح کانون و خانواده از ظرفیت خانواده ها استفاده کردیم، آموزش خانواده ها را داشتیم تا خروجی این طرح کودک سالم شود. در سال آینده با نگاه جامع تر و سند علمی پربارتر آموزش های مهارتی چند بعدی را خواهیم داشت.

شهبازی ادامه داد: بخشی از کارها را به نوجوانان واگذار خواهیم کرد تا هویت لازم را پیدا کنند. زیرساخت های ورزشی را فراهم کرده ایم و در کنار مسایل آموزشی، تبیینی و فرهنگی، فعالیت های ورزشی را پیش بینی کرده ایم.

وی با بیان اینکه در هفته کودک در سطح استان ۲۰۰ ریزبرنامه برگزار کردیم، تصریح کرد: جهت معرفی هر چه بیشتر کانون و رشد و توسعه و تعیین مسیر درست به کمک رسانه ها نیاز داریم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: استفاده از ظرفیت خیرین کانون ساز را در برنامه داریم.

شهبازی افزود: ۲۱ مرکز در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد داریم که در شهرهای چرام، قلعه رئیسی، دیشموک، سوق، لوداب و منطقه زیلایی برای راه اندازی مرکز نیازمند کمک و همکاری مردم، خیرین و مسئولان هستیم. پس از ۱۲ سال در آینده نزدیک مرکز مادوان راه اندازی خواهد شد.

وی اظهارکرد: کودکان و نوجوانان ۶ تا ۱۸ سال می توانند در مراکز کانون پرورش فکری استان عضو شوند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ۱۰هزار نفر هم اکنون عضو دارد که طی امسال افزایش ۱۰۰ درصد نسبت به سال قبل داشته است.

شهبازی تصریح کرد: امانت کتاب رشد چشمگیری داشت و طی ۷ ماهه امسال ۴۰ هزار کتاب امانت داده ایم.

وی ادامه داد: دو کانون زبان در شهرهای یاسوج و گچساران فعالیت دارند که سال آینده دو کانون زبان در شهرهای باشت و دهدشت راه اندازی خواهد شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سینما و پارک کودک در استان نداریم، عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد تنها استانی است که مجتمع فرهنگی کودک و نوجوان ندارد.

شهبازی بیان کرد: از نویسندگان کودکان و نوجوانان جهت چاپ کتاب بصورت رایگان در این خصوص دعوت می کنیم.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت