• 1403/12/04 - 10:10
  • تعداد بازدید: 239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جشنواره‌ی شاهنامه‌خوانی«فرزندان حماسه» ۱۱ اسفند در یاسوج

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری جشنواره استانی شاهنامه‌خوانی" فرزندان حماسه در ۱۱ اسفند در یاسوج خبر داد.

به گزارش کانون پرورش فکری کهگیلویه‌وبویراحمد، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری، با اعلام برگزاری جشنواره شاهنامه‌خوانی گفت: این جشنواره به منظور ترویج فرهنگ غنی ایرانی و آشنایی نسل کودک و نوجوان با آثار فردوسی برگزار می‌شود. وی افزود: شاهنامه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین آثار ادبیات فارسی، نه تنها داستان‌های حماسی را در خود دارد بلکه ارزش‌های انسانی و ملی را نیز به تصویر می‌کشد.

شهبازی ادامه داد: امیدواریم با برگزاری این جشنواره، علاقه‌مندان بیشتری به مطالعه و شنیدن داستان‌های شاهنامه ترغیب شوند و این اثر ارزشمند به نسل‌های آینده منتقل گردد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان ، نیز درباره این رویداد اظهار داشت: شاهنامه‌خوانی، فرصتی است تا هنرمندان و علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی و ادبی، در فضایی دوستانه و فرهنگی گردهم آیند و هنر خود را به نمایش بگذارند. شریف اسلامی افزود: این جشنواره نه تنها به عنوان یک رقابت، بلکه به عنوان محلی برای تبادل تجربیات و ایده‌ها نیز عمل خواهد کرد.

شریف اسلامی ادامه داد: حمایت از این گونه فعالیت‌ها، زمینه‌های بیشتری برای شکوفایی استعدادهای هنری در استان فراهم خواهد شد و شاهنامه به عنوان نماد هویت فرهنگی ما، بیش از پیش در جامعه شناخته شود.

گفتنی است در این نشست مقدمات برگزاری مرحله استانی جشنواره شاهنامه‌خوانی "فرزندان حماسه" فراهم و در خصوص نحوه برگزاری تبادل نظر شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت